Rabiakltk5 tamamlayıcı sağlık sigortaları da doğum da eklenebilir hale gelmiş. Ama biz demirhayat çift can sigortası yaptırmıştık sanıyorum hamileliğin 4-5 ay arası bir yerde. 9bin ödedik, 10 muayene, testler, doğum (vsginal-sezeryan), sonrasındaki yatış (refakatçi dahil) gerekli olması halinde bebek yoğun bakım ve bebek ilk test ve tahliller dahil idi. Fakat geçenlerde bir şey için sigortacımız ile görüştük, ne kadar doğru bilemiyorum bu sigortanın 17 bine yükseldiğini söyledi. Siz yine de araştırın ben oldukça memnun kaldım. Hatta şöyle, biz bunu sadece doğum için aldık zira ben tüp bebek ile hamile kaldım aslında takibim halen oradaki klinikte yapılıyor (burada doğum maalesef aşırı pahalı) biz de doğum için bu sigortayı alalım dedik e kapılarına biz merahaba doğuma geldik demeyelim diye de muayeneleri de başladık ki hekimle tanışalım, kaynaşalım, birbirimizi sevelim falan diye o da aşırı şeker bir hekim dolayısı artık kendi kliniğimiz istediği testleri de burada ek ücret ödemeden yaptırıyorum :)) araştırmanızı öneririm..