Dorukkusumm Sabah önce muayene, sonra şeker yüklemeniz var 🤦🏼 bu şeker yüklemesi nedense beni çok korkutuyor hala miğde bulantısı kusma yaşıyorum ve o içicek ten sonra kusmaktan çok korkuyorum 🤦🏼
ParildayanYildiz Dorukkusumm geceden bulantı ilacı içip git canım işe yarar inşaAllah ben öyle yaptım ama malesef içeceği bitirdikten bir süre sonra tekrar kan veremeden tutamadım kendimi kustum sende olmaz inşaAllah
Lavantakokusu64 Dorukkusumm ilk hamileligimde 9 ay boyunca istifar etmiştim içeceği içince de aynı şekilde geri çıkarttım. Bunda çok şükür hamileligim iyi geçiyor bulantilarim kesildi ama sabah sabah aç karnına yine nasıl olacak bakalim 🤷🏼♀️ bizede doktor çarşamba günü gel dedi
Mrv135 Dorukkusumm içtikten sonra hareket etmeyin oturup bekleyin bir şey olmaz inşallah..bulantı ilacınız varsa onu da için.
Dorukkusumm ParildayanYildiz ayy korkulu rüyam yemin ederim normalde can atarım zaman geçmez hastaneye gitmek için sırf su ters yüzünden gidesim gelmiyor 🤦🏼
Kmelikem1 ParildayanYildiz aynen bende bulantı ilacı falan kar etmedi içtim dayanamadim kustum. 🥴 Felaketti
ParildayanYildiz Dorukkusumm anlıyorum seni canım o gün bende öyle olmuştum ama stres yapma piskoloji de çok önemli inşaAllah güzel geçer
ParildayanYildiz Kmelikem1 aynen canım o içecek çok ağır geliyo benim bulantıyı geçtim tansiyonumu düşürdü baygınlık geçirme durumuna gelmiştim
Kmelikem1 Dorukkusumm yok almıyorlar canım bozuldu olmaz diyorlar birdaha gel yine iç yine bakalım dediler. Ama ben göze alamadım çok kötü oldum o içeceği içince ikiz benim bebeklerim onlar da çıldırmış gibi tekmeleyip durdular. Dahiliyeden randevu aldım dahiliye açlık tokluk ve üç aylığa baktı. Kendi doktorum da birde açlık tokluk evde olc dedi şimdilik o şekilde devam ediyorum 😬
Baloglum93 Dorukkusumm bende salı günü yaptırmayı düşünüyorum şeker yuklemeyi ama kesin bayılırım ben oralarda 😄😄😄
Kmelikem1 ParildayanYildiz evet iki dilim baklava falan diyorlar asla iki baklavanın hissettirdiğini hissettirmiyor insana 🤢