AnneAdayiiiiii Kızlar kalçadan iki tane iğne yaptılar . Saat 10 da yaptılar . Kanama ne zaman olur başından geçen yazabilir mi ?
Es_Se AnneAdayiiiiii merhabalar bende perşembe günü oldum bu iğneyi kalçadan 2 tane size kaç mg yapıldı? Bende hala çok aman aman kanama yok arada sırada adet sancısına benzer sancı ve kahve pembe arası lekelenme oluyor yarın ilk beta değerim için kan vericem sizede çok geçmiş olsun
AnneAdayiiiiii Es_Se çok teşekkürler sizede geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha . Bana yüksek doz uyguladıklarını söylediler. Bir gecede betam 2500 den 800 e düştü . Kanama için bir kaç gün sonra görürsün dedi doktorum zaten 4 günde asıl etkiyi gösteriyor dedi
AnneAdayiiiiii Es_Se ama kişiye göre değişirmiş kimisi bir hafta on gün sonra sökülüyormuş kuzum korkma endişelenme. Beta değeri önemli düşme varsa tamamdır
Es_Se AnneAdayiiiiii bugün verdim kan bende 2100 den 4341 e yükselmiş 4 günde akşam doktorum tekrar görmek istedi banada iki kalçadan yaptılar yüksek doz yaptılar sanırım sormadımda 😞
AnneAdayiiiiii Es_Se çok can yakıyor demi ben çok bağırdım mahvoldum ah 🤦♀️ ikinci dozda tamamen bitiyor diyorlar ama inşallah işe yarar ya dua ediyorum senin için . Umarım gerek bile kalmaz ikinci doza yada bir operasyona 🤲
1ciftyesilgoz Benimkisi 1 aya yakın sürdü betanın sıfırlanması. 1700 lerdeyken iğne vurulmuştum. Kanamam olmadı sadece kahverengi lekelenme ve bi hafta süren ağrım oldu
AnneAdayiiiiii 1ciftyesilgoz benimde şuan lekelenme var . Değerim 800 e düştü doktor eve gönderdi . Umarım başka ikinci bir doza gerek kalmadan biter bian önce 😞
Es_Se AnneAdayiiiiii evet baya yakıyor ama bu benim ikinci dış gebelik olduğu için biliyordum acısını daha öncekindede mtx oldum ama ilerlemişti sol tüpüm alındı bu erken farkedildi bakalm şimdi gidiyorum doktoruma ne diyecek 🤲