Yarendemir_q Kızlar eşim ilk kez tahlil verdi. İleri hareketlilik çok düşük biliyorum. Bunu arttırmak için çok araştırdım. Fındık fıstık ceviz bal pekmez incir biraz zeytin yağı hepsini blenderdan geçirdim sabah akşam eşime veriyorum. Ayrıca aktardan keçiboynuzu özlü ginsengli bi macun aldı onu kullanıyor her akşam da keçiboynuzu suyu yapıyorum. Valla ne yapacağımı şaşırdım😅 sizce böyle yükselir mi önerileriniz var mı? İlk testi acaba o yüzden de düşük çıkmış olabilir mi?
bubuiledudu Yarendemir_q eşimin de öyle cikti sayısı da sizden çok az. Eşime üroloji doktoru vitamin verdi bir de hergun Keciboynuzu yiyor haftaya cuma teste gidecek bakalim. Bizim iki kez gebeligimiz oldu bir de geçen sene ikisi de sağlıksız oldu sanırım böyle sorundan dolayı bilmiyoruz
2022bebeki Yarendemir_q Bunlara ek E vitamini,maxigo multivitamin en cok bundan fayda gördük,muz ,bitter çikolata, çiğ kuruyemiş, temiz beslenme abur cubur paketli gidadan uzak. Fast foos yemedik bir de arı sütü bal polen ya Allah deyip🤣🙈
boymomyz Yarendemir_q Kuzum eşimin 8 milyondu 22 milyon oldu Zeucitle 11 aydır tutmuyordu bebek bak 2 ayda tuttu sen o yaptıklarını kullandır bide zeucit al Allahın izniylr kalırsın
Yarendemir_q Tbsra95 canım biz onu kullandık hatta ben devam ediyorum 3. ayım ama eşime fayda sağlamadı
_Cey_Zey_Lev_ Üroloji doktoruna gitsin prooxtex plus adını yanlış yazmış olabilirim bu vitamini doktoruna söylesin doktor uygun görürse kullansın çok işe yarıyor umarım herşey istediğiniz gibi olur ama doktorla konuşmadan almayın bu vitamini
Yarendemir_q _Cey_Zey_Lev_ tabii ki söyleriz kadın doğum doktorum daha sonuçları görmedi bakalım o neye uygun görecek
nursultan00 _Cey_Zey_Lev_ proxeed plus :) değerleri çok yükseltiyor benimde eşim kullandı ama fiyatı uçmuş :/
hilaleee _Cey_Zey_Lev_ ya gerçekten mi benim eşime de yazdı biz onu almadık çok pahalı diye gerçekten çok mu işe yarıyor bende de PCO var 🥺
Yarendemir_q bubuiledudu canım malesef bu sorunlardan olabiliyor kalitesiz sperm sayısı fazla çünkü. İnşallah güzel gelir sonuçlarınız biz de bir ay sonra tekrar yaptıracağız
2022bebeki Lionmother 2.5 ay gibi bir süreydi bizde varikosel yoktu bu büyük avantaj oldu dedi doktor
Lionmother boymomyz Aa canım hamilemisin çok sevindim. Seninle aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmiştik burada görüyorum seni konuşmuştuk da hatta. Herhangi bbir şey yaptın mı gebelik için ?
Kvsrsyds boymomyz bizde Zeucit kullandık eşimin 2 milyon sayısı 8 milyona %20 ileri hızı %60 a yükseldi 8 milyon sperm sayısı ile hamile kaldım 3 ay düzenli kullandı benim eşim varikoselden ameliyat olmuştu artı olarak inanın bu ilaç bizede çok iyi geldi şuan 32 haftalık hamileyim