• Gebelik
  • Gebelik şekeri olanlar lütfen bakar misiniz?

Kızlar belirtiniz neydi? Ne olduda test yaptırdınız yada doktorunuz teşhis koydu? Tedavisi nedir? Süreç nasıl anlatır misiniz? Bazı şüphelerim var ona göre gidip test isteyeceğim

Ben şeker yüklemesi yaptırdım orda çıktı

Kucukcicek61 vakit geçmeden yaptırın derim şeker değeri çok önemli çünkü
    Ben şeker hastası olduğum için biliyorum

Kucukcicek61 arama kısmına gebelik şekeri yazarsan sınırsız sonuç alırsın.. her posta cevap vermeye çalışıyoruz ama defalarca aynı post olunca zorluyo haliyle

Sedam42 diyete girip beyaz ekmek un terk edeceksin. Unlu çorba bile içmeyeceksin. Muz yedin yanında süt , elma yedin yanında yoğurt ile kan şekeri dengeleyip akdeniz usulü besleneceksin. Şeker yüklemesinde benim sınırın biraz üstündeydi 15 gün sıfır karbonhidrar beslendim sonra açlık toklukta normale döndü şimdi dengeli besleniyorum

Sedoa_ ben hastanedeyim suan sadece tuzsuz yemek geliyoe diyet eriste geliyor makarna kofte tavuk vs seker dengeli

Kucukcicek61 benim sağlık ocağında tahlillerimde açlık kan şekerim yüksek çıkmıştı. Aile hekimi 1 hafta açlık tokluk ölçümü yapmamı istedi ve değerlerim yüksekti. 2 hafta diyet yaptım düzene girmedi endokrine gittim insülin başladık. Şu an 31. Haftadayım insülinde düzene girdi şekerim. Açlık sınırı 95 tokluk sınırı 140ı aşmamalı.