Cansuarslan2010 Merhaba bayanlar hamileyim .adet tarihime göre 7+3 ama doktor ultrasondan bakınca 6+1 gözüküyor hangisi doğru sizde
Msalbyrk Cansuarslan2010 bnmde öyle ultrasnda 6 gün geri gorunyor . Gec döllenme olmuştur dedi bana🤷♀️
EzgiDurdu Cansuarslan2010 valla benim de hep farklı çıkıyor ikisi. Hangisini baz almak doğru bilmiyorum insanlar sorduğunda hangisini söylemem doğru onu da bilmiyorum 😳 karışık
Muhammedamine Cansuarslan2010 bir hafta geç döllenme olabiliyor eğer bir haftaysa son adet tarihinizi takip ediyorsunuz ama bşr haftadan fazlaysa 2-3 hafta flnsa uktrasonu takip ediyorsunuz
Dogankubra Cansuarslan2010 adet tarihine göre hesaplanmaz ki cnm döllenme zamanın o zaman olmuştur doktorun dediği doğrudur yani 👍❤ Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza alísınız inşallah 😇
Muhammedamine Dogankubra tüm gebelikler son adet tarihine göre hesaplanır canım . Daha arkadaşın haftası çok küçük ilerde kendi gününü yakalar 🤗
elifiii Cansuarslan2010 ilk haftalarda hatta ikinci trimestera kadar degiskenlik gosterir. Siz hep son adetinizi baz alarak hesaplayin. Doguma dogru dogum sekliniz vs gelince dusunursunuz.
Muhammedamine Dogankubra daha bebek çok küçük şimdi belli olmaz geç döllenme 12-13 haftasına geldiğinde hala bir hafta gerideyse o zaman geç döllenme denebilir .
Sezenay Cansuarslan2010 ilk zamanlar boyle oluyo ama sonradan adete göre olan haftayı yakalıyor canım hatta beslenmeme dikkat edersen öne bile geçiyor haftasindan
Kadze Cansuarslan2010 o smdi belli olmaz 2 aydan sonra duzene girer sat baz alınır ama gec döllenme olduysa başka tabi