Nisanduaaa1 36+4 üz dün sancı olunca muayene edildim 1 bck cm açıklık var ama geride dedi çatı muayenesinden sonra doğum yapan oldu mu sancım hala var yatış dediler ama yatmak istemedim
Omay0707 Nisanduaaa1 bende 36+3 sancılarım var 3 ggün önce muayene oldum hiç acıklık yoktu şuan da yavaş yavaş hala agrılar var ama doğurmadum😂 inşallah biraz daha sabreder bebişler
Cgdm34 Nisanduaaa1 2 kerw gırdım acılmam 2 cm sancılarım cok az doktorum yatısta vermedı 38 e daha yenı gırdım sancılarımızı bekleyelım dedı bende evımdeyım bakalım 🤗
alb-akg Ben bugün 2. Çatı muayene mi oldum 1,5 cm açıklığım var sancılarımda oluyor doktor geldi gelecek neredeyse her an gelebilir dedi
Nisanduaaa1 alb-akg bana geride daha inmemiş ama açıklık var birşey demedi sancım da arada oluyır sanki içimde etim kopuyor ya
Betulll19 Bizimde 37+1 de yaptı cati muayenesini 3 gun oldu ama suan bisey yok acaba her kontrolde oluyor mu bu cati muayenesi
alb-akg Betulll19 benim doktorum ilk çatı muayenesinden sonra bugün de gittiğimde çatı muayenesi yaptı