Fahin Merhabalar. Gebelik testim pozitif çıktı ama hastanede kan testi ile dogrulamak istiyorum. Kadin doguma mi gozukmek gerekir yoksa direkt kan vermek yeterli olur mu☺️
Likayolcusu Fahin direk kan vermeniz yeterli ben öyle yapıyırdum her zaman 🥰 5in üstü çıkarsa gebesiniz zaten 💐
denizarenmom Fahin ben ogrendigimde sata gore 5+3tu 6+2ye doktor randevusu aldim kadin doguma kalp atisi ve kese vardi❤️
Agnessu Likayolcusu merhaba benim ikinci hamileliğim adetim 3 gün geçince idrarda pozitif çıktı kadın doğuma gittim kan testi istedi 5- 476 değeri arasından benimki 131 çıkmış 4 haftalık hamilelik var dedi 10 gün sonraya randevu verdi. 5 bin felan değildi yani acaba bir sorun mu var endişelendim
Sultan0409 denizarenmom bende 5+5 de gittim kese göründü ama bebiş görünmedi 6+3 e tekrar gel dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin Sizde bebişler ne zaman göründü
Sultan0409 denizarenmom 6+3 falan olucak benimde cuma muayeneye gittiğimde inşaAllah bebişi görürüm bende
Sultan0409 denizarenmom Allah razı olsun çok teşekkür ederim bana cuma görünmezse Alttan muayene ultrason ile bakıcam dedi aklım karıştı ilk siz kaçıncı haftada gördünüz
Sultan0409 denizarenmom korkuyorum ben alttan muayene de canım acırım diye doktoruma sordum acır ama hafif dedi çok anlayışlı bi doktorum var ama tereddüt ediyorum yinede