makarnakola Hangi doktora gidiyorsunuz, sezaryen ücreti ne kadar ve spinal sezaryene eşin de girmesini kabul ediyorlar mı acaba?
eda-ak makarnakola Ben Aslı Coşkun Şevket e gidiyorum. Sadece normal dogum fiyatını 10bin demişlerdi onu hatırlıyorum. 17 haftalığım henüz 😊
Alisa22 makarnakola ben Özgur Cetiner’e gidiyorum normal olacak nasipse bize de 10bin TL demişlerdi es girebiliyor isterse tabii ki öyle bir sınırlandırma yok
cansualisa makarnakola kuzum bnm durumum riskli erken gelirse bebiş ya kolandaaa ya da Türkiye hastanesinde olcak inş nasip olmaz da böyle bişi bende durayım suracıktaaa ama kuvez vs olarak çok iyiymiş
Lizbonn makarnakola en son sezaryan 10-12 arasıydı. Eşler girebiliyor 3 sene önce doğum yapmıştım yine burada doğum yapacağım inşallah 🙏🏼 Dr’umda Tülay hn çokkk memnunum.
makarnakola eda-ak yarına randevu aldım gideceğim bakalım inşallah enerjimiz tutar 34+3üz pek bir şey kalmadı doğuma
makarnakola Alisa22 bir de özgür Hanım için biraz agresif gibi yorumlar görmüştüm doğru mu nasıl biri
Alisa22 makarnakola benim 2. Doğumum olacak kendisinde aksine çok rahat bir kadın ben bir agresiflik görmedim o yüzden bisey demem doğru olmaz sanırım
Bmsbl makarnakola ben de hiçbir agresifliğini görmedim kapıdan girer girmez daha önce tanışıyormuşuz gibi karşıladı güler yüzle ama bir iki kişiden duymuştum agresif diye.
Bmsbl Ben ocaktan sonra zam gelecek dedikleri için tamamlayıcı sigorta yaptırdım normale 10 bin sezaryene de 12 ya da 16 demişlerdi sanırım. Özgür Çetiner’e gittim geçen gün ilk defa çok güzel karşıladı açıkçası eşlerin girmesine de izin veriyormuş.
makarnakola eda-ak inşallah 🙏🏻 bir de spinal sezaryene eş alıyordur umarım. Bazıları sadece normal doğumlara alıyormuş. Bakalım ne diyecek 😊
Lizbonn makarnakola Hayır normal doğum yapmıştım. Bu sene de inşallah Allah nasip ederse yine aynı hastanede normal doğum düşünüyorum 🙏🏼
makarnakola Lizbonn inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur sağlıkla kavuşursunuz 🤲 Benim de ikinci doğumum olacak kısmetse, ilki sağlık sorunumdan dolayı sezaryendi bu da öyle olacak 😊 Kaçıncı haftadasınız?