denizmanzarasi Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftanızda girdiniz ve perinatalogdan mı randevu aldınız?
sayre denizmanzarasi evet perinatologdab randevu almıştım ben, 22-23. Haftalar ideal haftalar gitmek için :)
aseldurununannesi_ denizmanzarasi benim yarın perinatoloji randevum var hayırlısıyla 🙏22.haftama girdim bugün
ozgeozcan denizmanzarasi 20 haftalık iken yaptırdık devlette yoktu özelde 400 tl idi ücreti tok gelin demişlerdi 30 dakika kadar sürdü hiç bir sıkıntı yoktu şükür bütün organlara uzuvlarına bakıldı video çekmemize de izin vermişlerdi renkli oluyor üç boyutlu zaten ☺️
Kayaozge sayre Bende bu cuma gideceğim ama 23+3 olacağım doktor bakar mı acaba 24.haftaya yaklaşmış oluyorum bakmaz diye tereddüt ediyorum açıkçası
Ezel5656- Beni de 22 . Haftamda cagrdi doktorum. Geçen hafta yaptrdim. Perinatolog yapıyor muayneyi. Yaklaşık yirmi kırk dakka sürüyor muayene.
Aysegizemdilek Ben radyoloji uzmanına gittim 22+4 haftalıktım çok da memnum kaldım 1.5 saat sürdü kızımız yüzünü göstermediği için uzun sürdü açsın da görelim diye 😂😂🤗🤗
Dmrbs18 denizmanzarasi radyoleji uzmanına gittim 20 haftada çok iyiydi arastırarak gitmistim sağolsun sorunumuzu erken teşhis etti suyum azdı ondan sonra peritonelji uzamanına gittim ama direk o bolume alın . Eğer İstanbul’daysan Ataşehir doçent oktay kaymak öneririm hem kadın doğum hem peritonelji ikisi bir arada 1400 TL ücreti
Ezel5656- Tok karınla gidin kesinlikle ve muayeneden önce bitane cikolata yiyin ki bebek hareketlensin muayene kolay olsun. Diğer türlü uzun sürer ekstradan bilgi olsun bilmeyenler için 🥰