lavinyaa Herkese merhaba kayseride detaylı ultrason yapan bildiginiz bi doktor varmi acaba ücreti nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
Angel276250 lavinyaa ben 10 aralıkta hümada Prof Dr. Mehmet tayyara aldım canım randevu 900 tl ücreti varmış. Aynı hastanede radyoloji doktoru da yapiyormuş ama biz kadın doğum doktoruna yaptırmak istedik.
aysethem12 lavinyaa Tuncay özgün de yaptırdım 900tl ye iyi baktıı 50 dk felan sürdü belki daha fazla sürmüş de olabilir
skr0306 lavinyaa Kızılay hastanesinde şerif ışın var ben ona yaptırdım 600 tl ücreti ve aşırı ilgili her detayını anlatarak gösteriyor
Minigim38 lavinyaa hümada Prof.Mehmet Tayyar’a gitmiştim çok aşırı derecede memnun kalmıştım herseyini detaylıca inceledi ve incelerken bizde anlattı kızımın rahmine kadar heryerini görmüştüm şuanki fiyatını bilmiyorum
Nur38 Kızılay hastanesinde Dr Şerif Işın var çok İlgili her şeyini gösteriyor esprili birisi hatta renkli fotoğraflarını çekip size atıyor Ekim ayında 550 TL idi arayıp sorabilir ve randevu alabilirsiniz
Merve-2684 lavinyaa Prof. Dr. Mehmet Tayyar a yaptırdım ben. Kendi muayenehanesi var randevu almıştık. 900 tl idi. Çok memnun kaldık.
MinnieMouse lavinyaa şehir hastanesinde eskiden yoktu şimdi doktor gelmiş ama randevu var mıdır vaktin var m bilmiyorum
HappyEnd-88 lavinyaa Özel Erciyes Kartal Hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu doktorum ama detaylı ultrasonu başka bir doktor yapmıştı adını hatırlamıyorum 700 TL idi geçen ay