Sadomazo860 Kızlar 3.sezeryan Allah in izniyle epidural mi spinal mi genel mi hala karar veremiyorum 😔
Azizekaplan112 Sadomazo860 o ana şahitlik etmek mükemmel bi şey bence kesinlikle görmelisiniz benimde son 4 günüm ve 2. Sezaryan ilkinde de izledim herşeyi bunda da öyle olsun istiyorum
280322- Sadomazo860 Allah yardımcımız olsun benimde Çarşamba günü var ilk tecrübem sanırım spinal isticem ya bilmiyorum şahit olmak istiyorum ve genelde ayilmak zor olur diye düşünüyorum yani bilmiyrum çok kafam karışık 😕
Sadomazo860 Azizekaplan112 benim de ilki epiduraldi sonrası berbattı ikincide epiduraldi uyuşukluk olmadı canlı canlı kestiler genele çevirdiler o yüzden tramvaliyim ama son dogumumda ayni zaman da bilemiyorum
Neriman-06 Benimde 15 Aralık da olacak sezeryan spinal düşünüyorum bende ikinci doğumum olacak ilki çok rahattı inş ikinci de öyle geçer☺️
Azizekaplan112 Sadomazo860 yaa zor bi durum aslında hep ikinci daha kolay olur derler şansına denk gelen anestezici tecrubesizmis
280322- Sadomazo860 yaaa ay o nasıl oldu öyle kesmeden test falan etmedi mi ki yada epidural iğnesi çıkmış olabilir mi belinizden ne bileyim korktum
Sadomazo860 280322- hiç bir bilgi vermediler daha sonrasında da uyandım rahattım ama spinal veya epiduralde çok baş ağrısı oluyor ve bel ağrısı