Gamolya Arkadaşlar merak ettiğim soruları paylaşayım diye açtım konuyu. İlk sorum şu: Dışarda satılan kızarmış tavuklar zararlı mıdır acaba? Yemedim ama canım çok istedi. Bu arada 15+4'üm. ☺️
deletedmom6295 Gamolya ben bir iki kez yedim. iyi pişmiş olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. sonuçta ek birşey konmuyor içine şişe dizilip çevriliyor😀
Pepito Kızlar bende bişey sorabilirmiyim 18+5 haftalık hamileyim bu ara akıntım çok olmaya başlafı normalmi sence sürekli iç çamaşırımı ıslak hissediyorum normal mi sizce
mucizemizibekliyoruzz Pepito enfeksiyon olabilir belki. İdrar tahlili verin bence. Ayrıca sakın öyle ıslak bırakmayın sık sık iç çamaşırınızı değiştirin mantar yapar
EzgiDurdu Pepito ben 18+0 ım beyaz ve yoğun kıvamlı akıntı oluyor bu ara bende de dediğin gibi sürekli ıslak hissettiriyor doktorum normal dedi🤗
Selim_Alparslan Gamolya canının ne istiyorsa ye zararlı olacağını düşünmüyorum sadece iyi pişmiş olsun ve güvenilir temiz bir yerden alıp yiyebilirsin tatlım :) evet evde kendimiz yapınca aynı tadı tutturamıyoruz bazen birde ben kendim yapınca yiyemiyorum 🙂
Mnlya Gamolya fırınımda mangal ayarı yokmu canım onda pişir ortalık duman altı oluyo ama guzel oluyo 😀
Sinem1051 Ye canım ye valla biz eşimle haftada iki üç kez yiyoruz popeys özellikle tavuk bayılıyorum 21 haftalığim şuan hamile kaldım dan beri yiyorum kola da içiyorum rabbim sağlıklı olsunlar artık çok kıl olmayın bence bu konularda olacağı olunca yemeden de oluyo 😘
Gamolya Sinem1051 Canım sen yine de kola içme, hamile olmayanlar için bile zararlı ya. Ben kilo aldırıyor diye 8 yıl önce bırakmıştım kola içmeyi. Şimdi canım çekmiyor :)
Gamolya Selim_Alparslan Bir de şimdi okuldan geldim, uğraşasım yok canım. Bazen bu saatlerde bir halsizlik çöküyor, yemek işi sıkıntı olabiliyor.
Burcu35 Gamolya şişe takıp çeviriyolar ekstra yapılan birşey yok bence zararlı değil sadece iyi pişenlerinden seçsen yeter bence 😊