Hacerrrcakmak hayalperest2310 Asel de cennette bal ırmağı değil mesela sadece bal demek arapça da Ceylin ise yengeç yuvası demek o kadar yanlış bilinen isim var ki iyi araştırmak lazım Google’lamak yetersiz
Mavikalem Hacerrrcakmak aynen öyle bir ismi verirken çok iyi araştırmak lazım. Şimdi her isme cennetin bir seysi diyolar. Berfin bile kar demekken biri yazmış bir yerde. Berfin cennete düşen ilk kar tanesi diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bir de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Sanem put demekmis 🙄🙄
BusraEylul2023 Eylül : Eylül isminin anlamı, yılın dokuzuncu ayı anlamına gelir. Aynı zamanda Eylül sonbahar mevsiminin ilk ayıdır ve ibadet eden anlamına da gelir.
Elisam22 Elifnurrr80 ilk kızım o kadar yaramaz huysuzduki sırf anlamı için ebrar koymaya karar vrrdm ikinci ismini bende çocukların isimlerini taşıdığına inananlardanim
Norepellaa123 NaimeYilmaz 2 ci hamileliğin bu ilk kızımın adı miray ada ay gibi parlayan demek bu kizmin adı da Minel mihre cennetteki inci tanesi demek 😌
Mevismom1 NaimeYilmaz 💜Elif Meva 💜 Elif: Zarif kız Meva: Kur’an-ı Kerim’de (Secde Suresi 19. Ayet ve Necm Suresi 15. Ayet) geçmektedir. Yurt,mesken ve Cennetin adlarındandır Kızımın ismini daha o doğmadan rüyamda görmüştüm🥰 37+1 sağlıkla hayırla gel güzel kızım 🥰
Deniz10 NaimeYilmaz Doruk: en yüksek yer, zirve demek, Alp: yiğit, kahraman, cesur demek oğluşumun ismi de Doruk Alp koyacağım zirvedeki cesur yiğit oğlum 😍🧿
Hel Biz kızımıza “Venüs” ismi koymaya karar verdik. Aşkı simgeler 😍 çevremizdekiler hala alışamadı isme
fat1ma_ Kbr ama kötü bişey değil ki bakire kız diğer anlamları çok hoşumuza gidiyor eşim çok beğeniyor ağır bı isim diyor hem pekte kullanılmıyor asya Asel zümra vs gibi
Kbr fat1ma_ yok tabi kötü değilde isim dua yerine geçermiş yani ismin anlamı neyse öyle ol demek gibi olurmus
Dmttthemum Eceklc_13 ben de Aslıhan düşünüyorum inşallah kızım büyüyünce beğenir çok eleştiri alıyorum seçtiğim isimle alakalı etrafımdakiler beğenmiyor hem bir işe yaramıyorlar hem sürekli fikir bildiriyorlar 😢
Eceklc_13 Dmttthemum sen sakın aldırış etme kimseyi çocuk senin çocuğun ve aslıhan çok güzel bir isim kulağa çok hoş geliyor bence sağlıkla gelsinler inşallah 🤗
aysssena NaimeYilmaz kızımın adı Sena ışık aydınlık demek dokuz buçuk aylık olduk Kardeşi 20+3 Poyraz adını vereceğiz ins
Sedaisgorenn NaimeYilmaz Rahmetli babamın adını koyacağım Allah nasip ederse.🤍 Mehmet isminin anlamı: 1. Yerlerde ve göklerde övülen. 2. Övgüye layık. 3. Muhammed isminin kısaltılmış hali.💕