fat1ma_ Kbr ama kötü bişey değil ki bakire kız diğer anlamları çok hoşumuza gidiyor eşim çok beğeniyor ağır bı isim diyor hem pekte kullanılmıyor asya Asel zümra vs gibi
Elisam22 NaimeYilmaz Elisa= cennet kapısında bekleyen melek diger anlami Allahın sözu ,emri :Ebrar= iyi huylu, doğru,dürüst
Elisinannesi06 Kizıma yakın istiyorum kızımın adı Elisa eslina sare Eslina takvayla yaşayan ve günahtan çekinen içinde Allah korkusu olan sarede herkes aciklamiş
Deletedmom_37 NaimeYilmaz Asel Lina🌸 Asel bal demek Lina hurma fidesi ben kendilerine ballı hurmam diyorm 23+2❤️
Nepenthe NaimeYilmaz Aydem Şifa 💕 Aydem: Etrafına bilgisiyle ışık saçan etrafını aydınlatan, erdemli ve bilgili kişi.
Seymanur17 Hümeyra = beyaz tenli kadın anlamında ve Resulullah efendimiz, Hazret-i Aişe’yi çok sevdiği için, ona “Hümeyra” dermiş 🤲🏻
Seymanur17 Hümeyra = beyaz tenli kadın anlamında ve Resulullah efendimiz, Hazret-i Aişe’yi çok sevdiği için, ona “Hümeyra” dermiş 🤲🏻
Sarelle2 Elifnurrr80 benim kızımın adı da Ebrar Sare Suan 6.5 yaşında huyu suyu güzel becerikli ve yetenekli oluyorlar bilginize
Elif54_ Benmde ilk gebelıgım ve kızçeeem olcak Allah nasıp ederse 🥰🥰🥰 ama isim konusunda halaa kararsısız eşimle 🥹 bırtane ben buldum cok da begendım ama ben eşimın eski bı arkadaşı vardı neymiş onun köpeğinin adıymışmışşş 😒😒 kızçeme düşündüğüm isim ise LİnA ❤️❤️❤️❤️ Anlamı ise hurma fidesi .. lina ismi Arapça, Latin ve bunlara benzer kökenlerden geldikleri görülmektedir. Lina ismimin kökeni ise Arapçadır.