Melike_nur53 Talha ; mert doğru sözlü islamı kabul eden ilk 10 müslümandan biri cennet ile müjdelenmiş kişi 🤲🏻 Kızımın adı da Zehra ; Güzel yüzlü peygamber efendimizin kızının adı yüzü pek beyaz güzel olan kimse 🥰
hayalperest2310 Eldgrn bizde Ceylin düşünüyorduk yengeç yuvasıymış cennetin kapısı diye biliyorduk bizde ama bilemedim çok kararsız kaldık Ceylin Lina koyacaktık
Eldgrn hayalperest2310 ben şöyle düşünüyorum sonuçta benim anlamını koyduğum bildiğim şey önemli o yengeç yuvasını sonradan öğrendim ama o zaman bilseydim de farketmezdi ben cennet kapısı anlamı için koydum o ismi diğer isimlerde de birsuru anlam var öyle takılsak her isme sıkıntı üzerinde durmuyorum o yüzden
Hacerrrcakmak hayalperest2310 Asel de cennette bal ırmağı değil mesela sadece bal demek arapça da Ceylin ise yengeç yuvası demek o kadar yanlış bilinen isim var ki iyi araştırmak lazım Google’lamak yetersiz
Hazalaskin Zeynep_Asellll daha altı aylık genel anlamda Güler yüzlü mutlu bi bebek çok şükür zorda değil çok sırnaşık kendini sevdirmek için yapmadığı şebeklik kalmıyor temas bağımlısı hep öpülecek sevilecek çok sıkılgan hemen her şeyden sıkılır 😂 ama bal gibi gerçekten 🥰
Hazalaskin Eldgrn ohooo aynen öyle bi kelime bile bi çok anlama gelebiliyor isimler de öyle 🤷🏻♀️ Siz duyduğunuz anlamını beğenip koymuşsunuz kızınıza o yüzden takılmayın🌸
Yusraekc NaimeYilmaz Ahmet Arif Ahmet : övülmeye değen,Allaha şükreden Arif : en iyi bilen Kendileri 36 haftalık 🥰
Mavi25 Yusraekc bende 19+2 yim oğlumla bizde Ahmet Arif ismini koyduk çok güzel çok anlamlı gerçekten 💙
MeryemAsln Oğlumun adı Yiğit 🤍 Güçlü, yürekli kimse, gözü pek, düşüncelerini söylemekten çekinmeyen, dobra kişi demektir 🌸☺️
Zelis97 İlk kızımın ismi Hazel 🎀 anlamı ; işaret bırakan, sevilen kişi demek. Doğacak bebeğimin ismi Minel 🎀 anlamı ; cennetteki inci tanesi demek ❤️
Kevserb123 Zelis97 minel ismini bende beğeniyorum ama gerçekten anlamı bu mu , bazı kaynaklarda ek olarak geçiyor, cennettekş inci tanesi diye bir kaynak yok
Elifmstf NaimeYilmaz onur alp , onur; saygi seref deger alp; kahraman yigit anlaminda kendileri 18 aylik💙🧿 öykü; hikaye masal anlaminda 30+1 💕 cok kararsizdik kizimda isime ama bizim hikayemizi tamamlayan olsun istedik 🥰
Medinehnm Bende sare ismini koymayı düşünüyorum inşallah hz.İbrahim peygamberimizin eşinin ismi saf ,temiz anlamına geliyor sizce nasıl isim 🤗
Rukiye93 Merhaba hanımlar kızıma ayşe ismi koycaz inşallah eşimin rahmetli annesinin adı ama ben yanına bir isim.daha istiyorum önüne yada sonuna gidicek güzel uyumlu isim ler öneririsiniz bi türlü karar veremiyorum🙈🥰 önerilerinizi bekliyorum güzel anneler
Tinkerbell_0423 NaimeYilmaz Davut ❤️ Muhammedaran ❤️ Samedali ❤️peygamber isimleri şükür ❤️ rabbim Salih insanlardan eylesin çocuklarımı 🤲🏼❤️