Eldgrn Mavikalem internette birçok anlam var canım sen o anlama bak o yüzden istediğin gibi olsun dedim saygı duyarım demekki sen bir tek o anlamı görmüşsün benim gördüğüm araştırdığım yeterli sen kendi evladına daha uygun bir isim bulursun o zaman 😁 Keşke sende posta yorum yapılan isimleri yorumlamak yerine ilk kendi koyacağın isimi yazsaydın bizde görseydik
Hacerrrcakmak Mavikalem aynen aynen sanki cennete yada kuranikerime baglamayinca ucunu isim kabul olmuyor 🤣 Peygamber efendimiz bile çok iddialı olan isimlerden kaçınmayı tavsiye etmiş mesela Vera günahlardan kaçınan tertemiz kalan vs manasında detaya girince kibire ulaşan manaları var ama insanlar ne ebced hesabı ne mana arasturmasi yapıyor
Kubrabsyg45 NaimeYilmaz Ahlas 🎈 : İyi yürekli, temiz kimse, Saf, halis, karışımsız. Kuran ıstılahta, Allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul sad süresi 46.ayet geçiyor Ahlas diye de
Nurnur59 Kubrabsyg45 bu ismi görünce içim mutluluk doldu bizde oğlumuzun ismini Ahlas koymaya niyet ettik. Çok az biliniyor burda görüncede mutlu oldum 🌸☺️
Sans45 NaimeYilmaz UMAY 🧿 devlet kuşu, ve eski zamanlarda hayvanları ve çocukları koruyan tanrıça anlamı 🙏 bize 4 yıl sonra kendi geldiği için Umay istedik devlet kuşu gibi kondu başımıza güzel kızım 🙏
Mavi25 Yusraekc bende 19+2 yim oğlumla bizde Ahmet Arif ismini koyduk çok güzel çok anlamlı gerçekten 💙
Nurnur59 Kubrabsyg45 Kesinlikle bu ismi hiç duymamıştım eşim söyledikten sonra bir daha hiçbir isim bana o sıcaklığı vermedi isimlerinin manasıyla büyüsünler 💐 Bu videoda Ahlas ismini çok detaylı açıklamışlar bakabilirsiniz 🌱