Sudecuneyt Dun ilişki sonrası hafif pembe bir lekelenmem olmuştu sonra kesildi ne agrim var şuan ne lekem dünden beri şükür yok bsy neden öyle oldu sizce 7+2 gebeyim sadece dun bir kaç damlaydi o kadar
Handeaslan39 Sudecuneyt canım bunu doktoruna söyle Belkı düşük riskin vs vardır ona göre ilaç verir agrın sızın yoksa korkma ama bir doktoruna sor
cansinezgi Sudecuneyt İçini rahatlatiyim hemen gece rahat uyu bende de öyle olmuştu gittim bi sorun yok dedi ama haftada 1 defa olmak uZere 3 tane iğne verdi sanada öyle yapar kesin sen git yinede doktora
Sudecuneyt cansinezgi kendi doktorum yok şuan bende başka doktora gitmek istemyrm zaten sürekli yatyrm ne temizlik ne bsy sadece uyuyorum olmasam iğneyi bsy oluru kasımın 4unde gidicem tatilde şuan doktorum ikili test için gidicem o zaman sorsam olur mu
gbza Sudecuneyt aynısı bende de olmuştu canım hatta benim hafif kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü sabahı acile gittim hemen progestan verdi sonra kesildi umarım sağlıklıdır bebeğin 😍
Deris Çocuk yerleşiyordur o yüzden canım korkma ben kendime pimpirik diyordum ama burdaki bazı hamileleri görene kadar o kadar çok ayrıtıya giriyorlar ki hayret ediyorum gerçekten.