glperi_1704 Merhaba, Ankara’da hamilelik serüveni devam eden anneler tanışalım, paylaşalım ne güzel olur 😍😍
glperi_1704 Annee6 Selamlar 🙋🏻 Ben kesin olarak 15’ te öğrenmiştim, azcık daha sabredin 😊 sağlıkla gelsin inşallah 😍
glperi_1704 GamzeGoktas Merhaba 😍 25 teyim ben de, çok sabırsızım, sizin ki bitmek üzere ne güzel 😃 Sağlıklı doğumlar diliyorum, nerede yapacaksınız doğumu?
GamzeGoktas glperi_1704 hepimiz için kolay olur inşallah artık git gide zorlaşıyor, ankarada yapacağım siz?
glperi_1704 emineyavas_20 Merhabalar 😍 Daha çok küçüük, sağlıkla büyüsün gelsin inşallah. İlerleyen dönemlerle ilgili aklınıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum, ben 25. haftadayım.
glperi_1704 GamzeGoktas ben de Ankara Liv Hospital da yapacağım inşallah, evime ve işime yakın olduğu için orayı tercih ettim.
emineyavas_20 glperi_1704 çok teşekkür ederim nasıl geçecek bu aylar diyorum çok sabırsızım daha cinsiyetimizi bile bilmiyoruz bazen hamile olduğumu filan unutuyorum 😄
glperi_1704 emineyavas_20 ben de öyleydim inanın günleri bırakın saatleri sayıyordum ilk zamanlar. Sonra baktım çok hızlı geçiyor zaman bu seferde bi panik geliyo😂 tadını çıkarmaya bakın, sona yaklaştıkça zorlaşıyor😊
glperi_1704 emineyavas_20 Erkek benimki. Erken haftalarda kız gibi demişti doktorum ama sonradan erkek olduğu kesinleşti 😊😊
glperi_1704 egogcee Harika😍 Ben de sabırsızlanıyorum 30 lar 36 lar için😍 Sağlıklı doğumlar diliyorum 💙💜
Oktay glperi_1704 sanki hiç bitmeyecek gibi ama zaten farkında olmadan 1 ayı bitirdik 🙂 Mide bulantım ve panik atağım çok oluyor o yüzden korkuyorum
glperi_1704 Oktay Mide bulantısı biraz yıpratıcı ben de yaşadım, ama haftalar ilerledikçe azalacak ve sonra bir bakmışsınız bitmiş😃 Hepsi geçici şeyler, hiçbir şeyi dert etmeyin, en rahat en tasasız olmamız gereken zaman hamilelik 😊😊