Babyy07 varmi benim gibi olan ,suan havalarda soguyunca suyu hic aramaz oldum mecburiyetten icmeye calisiyorum ama arada unuttugum bile oluyor
Nmhrkl Babyy07 sabah uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce 1 litreye yakın içiyorum. Suyu icmedigim sabahlar uyanamiyorum kendime gelemiyorum. . Sizde hem bebeğiniz için hem sizin için ya saat kurun yada bir olan yapin mutlaka için
Gamzecem Babyy07 bende içmiyorum gebelikten oncede aram yoktu gebeligin ilk haftalari 2.5 3 litre zorladım ama sonralarda iyice tiksindim galiba icemedim 12. Haftadayiz 1 litre anca içiyorum bnmde sisem var
Leilani Babyy07 ben hiiiç içemiyorum çok zorluyorum kendimi ama günde bazen sadece bir bardak içtiğim oluyor:/ hamile olmadan önce de hiç aram yoktu zaten. Kendimi zorluyorum ama pek başarılı değilim inşallah bir sorun yaratmaz bu durum
ParildayanYildiz Babyy07 malesef bende içemiyorum midemi aşırı rahatsız ediyor sadece yemek yerken içebiliyorum o zaman bir sorun olmuyo
ParildayanYildiz Babyy07 başka hiçbir içecekte böyle olmuyor ama yarım bardak su içsem aşırı rahatsız oluyorum
nez10 Babyy07 bende yanı dertten yanıyorsun az daha enfeksiyon fırladı şimdi de erken doğum riskimiz vr bebeklerimn suları iyi ma benm serviks kısaldı enfeksiyondan
[silindi] hamilelik oncesi 3 3.5 litre suyu rahat içerdim her gun hamile olduğumdan beri hic içemiyorum zorluyorum ama midemi bulandırıyor bu sefer tadi aci geliyor agzim camura donuyor resmen ne yapacagimi şaşırdım cay kahve sut meyve suyu vs le de aram yok
Momsy410 Babyy07 ben de siseyle geziyorum hep elimde. Zorla kendini bi sure sonra aliskanlik oluyor susuyorum ben surekli