Bilgeyumuk songulegehan normalde başaran klinikte olcaktım mustafa başarana ameliyat yapma yetkileri elinden alınabilirmiş çok belirsiz ya siz nerde yapacaksınız
Fatmalardanbiri Bilgeyumuk Merhabalar. ameliyat yapma yetkileri nasil elinden alınacak? Ben de başarana gidiyorum da o yüzden sormak istedim.
yasemin9222 songulegehan medova ve medikana 8250tp diye duydum ama yılbaşında bi zam daha gelip 10bini bulur bence şehir hastanesine güzel diyorlar bi oraya bakabilirsiniz ozeller tuzlu gelirse
Bilgeyumuk Fatmalardanbiri mustafa başaran o şekilde söyledi şikayet gelmiş 1 ocaktan itibaren özel hastanelerle anlaşması kalkıyormuş 4 farklı doktora yönlendirdi ameliyat icin kendisi komplikasyon gelişirse gelicekmiş. Bende oyuzden gitmiyorum artık
Fatmalardanbiri Bilgeyumuk çok şaşirdım gerçekten. Normal doğum için de mi aynısı geçerli acaba? Ben de yaklasık 1 aydır gitmiyorum kontrolüm cumartesi günü. O gün sorayım insallah teşekkürler
Bilgeyumuk Fatmalardanbiri evet evet normal sezeryan fark etmiyor bir görüşürseniz çok iyi olur biz geçen hafta gittik kontrole yazarsanız benide bilgilendirirseniz sevinirim
AyFa1608 Fatmalardanbiri başaran klinik cumartesi açık mı ? Ocak başında detaylıya girmeyi düşünüyorum cumartesiye randevu verirler mi istesem ?