Busrademiir minigin_annesi Ohh ne güzel vallahi hamileliğin en güzel yani herkes bir şey istiyor musun alayım diye sormaları 🤔😂😂😂 Ben pazara çıktım dün bütün domateslerden aldım yedim normal de yapamam ama bildiğin sanki böyle başka bir şey gibi 😂😂😂
minigin_annesi Busrademiir Ben bide tursuya duskunum 😍dayanamiyorum kendimi tutamiyorum diye bilirim😣🙄😂😂😂😂icimde sanki canavar var ben degil o saldiriyor😂😂😂😂
Dlkmnv Ben mandalina çok yiyorum normalde hiç yemezdim şu anda hep ekşi şeyler canım istiyor limon turşu VS. Şeklinde kızım olacakmış 😂😍
Elifp İnsanın kocası öküz olunca hayatta olmayı sorguluyor insan. Çocuk yapma gafletine zaten şaşırıyor.
minigin_annesi Busrademiir Pazardan bende aliyorum yolun ortasinda oturup yiyiyoru. Sonra eve geciyorym🤣🤣🤣
baharayazz Busrademiir ilk dönemlerde mandalinaya takmış durumdaydım birde sürekli Canım pancar turşusu çekerdi . Şimdilerde tatlı ekşi tuzlu ne bulursam yiyorum Canım her şeyi istiyor valla 😂 Bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek 👶🏼
Merveee277 Busrademiir ahhh bilmiyorum 😂 normalde kar yağdığında gidipde yiyim demem ama sabah gözümü açtığımda canım istedi 😂 rüyamda da karpız yiyodum kesin içim yanıyo benim😂