Lilosum Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim erken dogum riskim var en azindan hazirlikli bilgili olmak isterim
Azra41 Lilosum 36+1 şuan 1 aylık olduk zorunlu sezeryan oldum suyu bitmişti bebişimin belden uyustum ben kendim biraz panik yaptım onun dışında iyiydi bence ya ağrım sızım öyle aman aman dencek kadar olmadı ha kendinizi yorarsaniz nanay yani hayatiniz kayıyor 😄 dinlenmek gerek doktorumda dinleniceksin demişti bana ben tabisı durur muyum ? Asla … Bebeğim bı 8 gün yoğun bakimdaydi o süreç sıkıntılı idi .. onun dışında şahane herşey masallah ha uykusuz geceler var ama sonuçta onu dunyaya getirmeyi biz seçtik eşimle 🥰 birgün olsun isyan etmedim Rabbim ettirmesinde inşallah 🤲
Elif25 Lilosum ilk doğumum 31+4 de 2030 gr oldu. Sancıyla gitmiştim doguma hemen çiğer geliştirici oldum 12 saat arayla 2 defa. Bebek dogdugunda kendi kendine nefes alabiliyordu. 3 kiloyu doldurmasını bekleyene kadar hastanede kalmıştı 34 gün sürmüştü. Dogumum 30+2 de 1850 gr dogdu suyum gelmişti acil doguma alımdım 1 doz çiğer geliştirici olmuştum bebek doğduğunda zor nefes alıyordu. 1 hafta küvezde solunum cihazına bağlı kaldı. Sonrasında onunda 3 kilo olmasını bekledim 46 gün sürmüştü. Bu arada ben fransadayım burda 3 kilo olmadan çıkarmıyorlar. Türkiyede solumunda veya başka bir sıkıntısı yoksa 2-2 bucuk kilo arasında çıkartıyorlar. Şuan bende 3. Hamileyim yine erken dogum riskim var herşey hazır bekliyorum ne olur ne olmaz diye.
Lilosum Elif25 Benimde riskim var ara ara sancilaniyorum ama ne zaman korkmam gerektigini bilmiyorum acikcasi .
Babytwo2 Kadın en erken kaç diye soruyor 39 hafta yaZıyorlar 🥰 30 da yaptım canım . 1300 gr doğdu suyum aniden gelmişti ciğer geliştirici beklenemedi solunum sıkıntısı vardı entübe oldu toplamda 43 gün yattı 2 kg olunca çıktı iyi şimdi çok şükür .