Seda3309 Arkadaşlar merhaba dün doğumumu yaptım rabbime çok şükür lakin sütüm az geliyor malesef mama veriyorum aynı zamanda sürekli emziriyorum ama sütüm emzirdikçe geliyor sizde böyle olan varmı hiç gelmeyecek sütüm diye korkuyorum rezene çayı içiyorum bol su içiyorum ama yavaş yavaş geliyor işte daha tam toparlanamadım zaten kanamam da çok oldu 😓
yabansena Seda3309 bende geçen hafta sezeryanla doğum yaptım ilk gün benimde sütüm gelmedi. Ertesi gün duşa girdim sıcak suyla güzel bi duş aldım ve sütüm gelmeye başladı. Hastanede izin veriyolarsa duş alın çok iyi gelir duş. Bol sütleriniz olsun inşallah.
Snmdlbr Seda3309 bol bol emzirmeye devam edin mutlaka duş alınca ovalayın sıcak suyla hemen artar sütünüz
AzraFarah Seda3309 emzirmeye devam edin, sütünüz gelir,mamaya fazla yüklenmeyin, Bebek emdikçe süt daha çok gelecektir, endişe etmeyin,benimde ilk başlarda az gelmişti kayınvalidem aç deyip mama dayadı ama Allah’tan kızım mama istemedi yoksa memeden soğucakti
T06Y13 Seda3309 canımsın hiç pes etme benimde aynıydı ağlayarak emzirirdim süt olmadığı halde ama sana tavsiyem e bebekte promalt var ondan al daha ikinci şişeye geçmeden nasıl geliyor inşallah benim öyle oldu geç aldığıma çok pişman oldum şimdi ikinci doğumuma çantama onlardan koyacağım
Cemssceren Ben de pazartesi sezeryan doğum yaptım, kesinlikle tavsiyemdir süt sağma makinesi alın çekiş sayesinde süt kanalları genişleyip uyarılıyor Meme ne kadar çekilirse süt o kadar Fazla gelir hadi inşallah sütün artar bu gece duacınım güzel anne❤️
meleklerin_annesii Seda3309 emzirdikçe gelecek canım , bebeğin emdikçe beyne uyarı verecek daha çok süt üretecek , ve içebildiydin kadar bol bol su iç , ve dereotu ye
Cananyildiz Seda3309 merak etme canım benim 4. Gün gelmisti Hemen bestlak damla al canım ve hurma ye komposti ic sürekli ce hunana steel tea var onuda al gerçekten emdikce geliyor
keremalya1724 Seda3309 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin süt bebek emdikçe artıyor ilk dogdugunda 25 CC doyuruyor bebeği migdesi büyüdükce rabbim sutunude aynı orantida arttırıyor merak etme benimde öyleydi sütüm ne azdı ne çok bebeği doyuracak kadar gelirdi aylık kilo alımları 750 Gr - 1 kilo arasi olurdu mama takviyesi günde bir kere yapardım bende uyuyabilmek için bol bol tahin pekmez ve pırasa yerdim çok güzel süt yapardi bana
Yeniiannecikk Seda3309 geliyoe geliyor hiç korkma.hayirli olssun bu arada ❤️🤲🏻 benimde ilk gün hiç gelmedi eve geldik pompoyla yaptık 2nci gün sonra duş ve sıcak kompres yaptım sürekli öyle öyle geldi Ve bana sade gofret varya köyde satılır şuan markettlerde de varda hazır böyle bim.a101 gofreti değil anlatamadim 🤣 o çok iyi gelmişti yerken akıyordu süt ben kızım.uyurken sagiyordum Birde canım ne istese yedim çekmedim kendimi Sütlacda iyi gelmişti bana Bide bol bol su ve rezene Yalnız kimsenin dediği saçma sapan şeyleri takip üzülme benim öyle bişey geldi başıma üzüldüm o gece sütüm kesildi asla hakkimids helal etmiyorum..