Emine_pektas01 Selam kızlar suan gece saat 02.32 ve ben Ağrı’dan uyuyamıyorum kalktım kalçamın sağ tarafı çok kötü bir şekilde agrıyor hıc hareket dahi bille edemiyorum 8+4 haftalık hamileyim ama aşırı kötüyüm böyle olan var mı
Kubra-ulas Emine_pektas01 12 haftalığım benimde o zamanlar sol kalçamda ağrı başlamıştı yürüyemez hale getiriyordu beni hala ara ara ağrı tutar o zamanlar ki Kadar şiddetli değil. Anneme sormuştum o da hamilelikte kalça ağrıları oluyor demişti
minnosmakarna Emine_pektas01 bende 12 haftalık hamileyim benimde aynı sorun sol kalcamda var çok ayakta kaldığım zamanlar aşırı artıyor nedenini bilmiyorum 😔
Meryemiss Emine_pektas01 bende ilk hamileliğimde 4.ayımdan 6.ayıma kadsr yaşadım nerdeyse magnezyum eksikliğinden oluyormuş takviye ilaç vermişti doktorum dengelenince geçti sanırım berbat bir durum bundada arada ağrıyacak gibi hafiften ara ara oluyor korkuyorum soda tüketiyorum günde 1 adet tekrar yaşamamak adına
Emine_pektas01 Kubra-ulas ya benı resmen uykudan uyandırdı ne yapsam bilmiyorum masaj yapıyorum olmuyor çok kötüyüm ya
Kubra-ulas Emine_pektas01 sırt üstü uzandığım da beni rahatlatıyordu sende Bir dakika uzan istersen öylece
serap_shn1 Siz bi 30 lu haftalara gelin o zaman görücem ben sizi :) şuan ki şikayetleriniz hiç bişey, fragman bile değil 😆 37 haftalıktan selamlar
Dilank- Bende 23 haftalığım, sol kalcamin ortasında bıçak saplanır gibi ağrılar çekiyorum, saat 06:00 uyuyamıyorum, kalkmak, yatmak, oturmak dert oldu ya bişey mi var diye korkuyorum