cansualisa Kızlar yatakta döndüm bir sancı girdi sağ kasıgımaaaa yerimden zıpladım nasıl bağırdım biraz ağrım var sizde oluyor mu böyle ?
MinikBrokoli cansualisa öyle olunca ağrıyan yeri elinle sıvazlayıp besmele okusan hemen geçer inşallah
srcataby 32+1 deyiz ayni durum oluyor ne yazıkki son zamanlarda. Zaten dönmek işkence döndükten sonra ağrıda ayrı iskence. Bir anda dönmeyin destekle oturun sonra sonra dönün ben pek yapamasam da :) ama agri oluyor bebek kasilmistir
MinikBrokoli 31 hafta , bende dönerken ayaklarımı kendime doğru çekiyorum öyle dönüyorum sonra yine uzatıyorum ayaklarımı. Yapmadan direk dönünce ağrı giriyor hemen, dönünce aşırı derecede yoruluyorum ya, takatim kalmıyor resmen
cansualisa Edau9 ay nasıl bağırdım şükür suan vajinammm ağrıyor sadece solaaa da yatıyorum çok eziyetleri hamileliğim oturduğum yerden hile heryerin ağrıyor
siyahinci3 cansualisa Bugunden beri sag bacagimi tutarak zorla adim atiyorum resmen her adim atmamda sağ eklem yerime bir sanci giriyor bende 31.haftadayim bebek buyudukce kemikler karin cevresi vs genisliyor sanırım ondan oluyor
siyahinci3 cansualisa hic sorma biri 5 diğeri 16 aylik iki evladim var belkide yeteri kadar dinlenemiyorum kucuk kizim dis cikarma sureci devam ediyor yat kalk geceler geciriyoruz
Berelfgun cansualisa daha geçen hafta oldu bana nefes bile alamadım bırakın kıpırdamayı. Çok feciydi doğurcam sandım krampmış ama sabahına doktorda randevum vardı sordum. Kramptır dedi