princessmommm
@Ogretmenanneyim
Kızlar merhaba dün doğum yaptım, sırf bu post için sancı çekerken sancı odasının fotoğrafını çektim size atabilmek için 😄 odalar çok temiz, sürekli bakmaya gelen hizmetliler oluyor, terlik peçete havlu hasta bezi(dependlerimi orda kullanmama bile gerek kalmadı) ped vs vardı, hem sancı odasında hem de doğumda sonraki odada, bittikçe de isteyebiliyorsunuz. Bunun dışında sancı odası kocamandı rahat hareket edecek alan vardı, banyosu ekstra lükstü, sağdan soldan alttan yandan duş başlığı vardı ve ben duşa girmek istedim sancı çekerken ama bu musluğu kullanamadığım için geri çıktım neyseki evde duş almıştım zaten😄 neyse pilates topu istedim varmış ama benim açıklığım çok olduğu için pilates topunda oturmamı istemediler yürümemi istediler. Yani siz daha erken giderseniz isteyip hareketlerinizi onun üstünde de yapabilirsiniz. Ebeler çok ilgiliydi, personel nisa ile aynıydı ama asla nisadaki kaba muamele yoktu geçen yıl orda doğum yapmıştım. Herkes diken üstünde çok tatlı dilli çok ilgiliydi. Ebe hizmetli doktorlar vs. Neyse doğumhaneye geçtik orası da temiz düzenliydi. Elimi tuttular doğum sırasında ben tuttum gerçi de yani yardımcı oldular, doktorum necla hanımdı, çok tatlı çok ilgiliydi doğum esnasında beni gaza getirdi, ben ıkınamadım yanda duran iki hemşire biraz şaşırdı bir şey dediler anlamadım ama doktor hayır dedi annemiz yapabilir vs dedi, çok şefkatli bir doktordu. Allah ondan razı olsun. Onun yönlendirmesi ile güzel geçti. Doğumdan sonra bebeği kucağıma verdiler ten temasımız çok uzun sürdü, dikiş boyunca bendeydi. Sonra bebeği bakıma götürdüler beni de yeni odaya. Yeni oda bu fotoğraftaki oda kadar büyük değildi ama tip olarak aynı dizayn düşünün. Lohusa şerbeti koymuşlardı odaya güzel ince bir hareket bence. Doğumdan geldim eşime diyorum fotoğrafını çek forumdakiler ortamı merak ediyor, kimse bize yazmadı bari ben yazayım dedim sağolsun çekti 😄