Snnggll Kızlar instagramda ilkim bebe diye bir sayfa var ürünlerini görsel anlamda çok beğeniyorum, ama cesaret edip alışveriş yapmadım varmı aranızda bu sayfadan ürün alıp memnun kalan
1Gunes Snnggll bende gördüm aslında ama ürünlerin çoğu ty hb fiyatları ile karşılaştırınca pahalı zaten ürünleri necix marka vs.
nur34_ Snnggll canim nubebe diye bi sayfa vardi baktim iyi duruyor bnde cesaret edemiyorum boyle bir iki takim alalım diyorum begenmesem alisveris yapmam bidaha
siyahinci3 Snnggll en ucuz bebek market var oradan alis veris yaptim bende bir de ty esse bayby satıcısı muhtesem urunler ya bayildim oglusuma hastane cikisi aldim ama kizlar icin olanlar beni benden aldi cok minnoslwr
Snnggll 1Gunes çekimlerinden dolayımıdır bilemiyorum tabi ama görselleri çok hoşuma gidiyor. Dediğiniz sitelerde de bakıyorum tabi ama bu sayfasının ürünlerine bakarken bile içime siniyor nedense 🙃
Snnggll nur34_ ya işte bir iki takım bende alayım dedim de sonra da uygun hiç birşey yok bir iki takım parası bile 400/500 insan üzülüyor. Sağlıkla al kucağına inşallah 🥰
Sibelemreemre Snnggll dikkat bebebek var çok ucuz arkadaşım Gaziantep’te sürekli orda aldığını söyledi ve çokta memnun olduğunu bende Bi kaç bisey istiycem çok uygun