ballikedii TugSozTan hayda orada büyüdüm bende Kemal Atatürk’ün aşağısındaki yokuşta macit erbudak sokakta :) ne güzel tesadüf
Aysnrbtnn TeoMom Hilal konutlarındayım ben medipole başlıcam sanırım hala bir doktor seçemedim🙈 9+3 henüz miniciğiz 💓
seyma15 @“Aysenurozs”# Aysenurozs Tülin Hanımı da beğeniyorlar ben baştan beri değiştirip kafamı karıştırmadım hocamız çok sakin herşeye sabırla cevap veriyor :) Doğuma son 19 inşallah doğum sonrasında da aynı duygularda olurum :)
TeoMom Aysnrbtnn Medipolde Saadet Ünsalı çok duydum birde Esra Nur Tola ama çok bilmiyorum tabi ben emseye gidiyorum son 2 günüm inşallah senin de vakit çabucak geçer çok keyifli bir hamilelik sürecin olur 🙏
Sumeyye02 Aysnrbtnn Emseye daha yakinmissiniz oranın doktorlarını size kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim ikgi alakaları herşeyi çok iyi ebeleri dahi çok iyi
Aysenurozs seyma15 sizin az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🌸bizim 72 günümüz var bakalım . Sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz
seyma15 Aysenurozs teşekkürler. Şuan için normal gözüküyor cumartesi karar vericek doktorumuz muayenemiz var.
burcukoksal Beykoz çubuklu bende gurbetteyim yapayalnızım ailem her ay gelse keşke diye dua ediyorum 😞