Kbramhmt Rosbes merhaba bende beykozdayıö siz medistetde muane oldunuz sanırım muane ücreti ne kadardı ve hangı doktor vardı acaba bende cinsiyet için gitmek istiyorum nort clnik e gıttım ama cıhaz eskıydı göremedik cinsiyet
adenleyolculugumuz_ hacereskit aaaaa 😂 bu yaren konutları mı ne var pazarın kurulduğu yerde mi bide kaç haftalıksınızzz
Mehtapdemirci Sancaktepe yenidigan mevlana mahallesindeyim hastane olarak da zeynep kamile gidiyorum riskli bir gebeligim var malesef
Seydacavdarr Mehtapdemirci Rabbim korktuklarınla imtihan etmesin çok güzel sıkıntısız bi doğum yaşarsın inşaallah. Bende ümraniye devlete gittim hep yarın bi göztepe şehir hastanesi ne gıtcem orayı da övdüler baya
Heyecanli_anne emsef Sultanbeylinin neresinde oturuyorsunuz bende Sultanbeyli Hasanpaşada oturuyorum.Sultanbeykude oturanlar toplansak ne iyi olur.
Haticeee95 tunasmom Bende Tuzla da oturuyorum 32 haftalık gebeyim Medical parka Nilüfer hanıma gidiyorum
Fahin Kizlar ben ozel saglik sigortasi olayini sormak istiyorum. Sonra ekletme yapabiliyor muyuz. Yani bu surecte neler yaptiniz☺️