Hazeltm Kızlar yarın çatlatma iğnesi vuruluyorum inşallah güzel haberlerle post atmak nasip olur.. hamile ve hamile kalcak arkadaşlarım duanızda bana da yer verir misiniz yorumlarda isim yazarsanız hepinize dua edeceğim ismim Hazel 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🩹❤️🩹
yesillimonn Hazeltm Hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlünüzdekini hâyır ve afiyetle afiyetli bir hâyırla sen ve tüm isteyen bekleyen kardeşlerime nasip eylesin İNSALLAH 🤲
NobleMom Hazeltm Rabbim kalbinden geçeni hakkında hayırlı eylesin canım benim. Hayırla sağlıkla önce hamile haberini almayı sonrada evladına kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻
mucizeolsunn Hazeltm ben de pazartesi gününe randevu aldım yumurta takibi yapılacaktı. Bu konu hakkında bilgin var mı adetken mi gitmem gerekiyor ilaç verecek mi pazartesi adetimin 4. Günü oluyor anca o zamana denk geldi randevu iyi mi acaba bilemiyorum inşallah artık bizde alırız güzel haberleri insann çok yoruluyor
Gul616161 Hazeltm hazelcim bende 2.ayımdayım bata 4 gün kaldı umarım tutmuştur inş senin ve benim gibi isteyen herkesin duaları kabul olur 🙏
Gamzegll Hazeltm Rabbim salihli, imanlı vicdanlı ,saygılı, vatanına ,milletine ,anaya ,babaya hayırlı, nur yüzlü evlatlar nasip etsin sana ve senin gibi bekleyen herkese hiçbirinizin kucağı boş kalmasın inşallah kardeşim 🙏🏻
esmerella37 Hakkında hayırlısı olsun insallah guzel haberlerle gelirsn 🙏🏻🙏🏻 Bnmde duaya ihtiyacm var 3 senedir bebegim olmadı
mucizeolsunn Hazeltm 1 günden geç kalmış olmam inşallah ya her ay öyle böyle geçiyor hiç bir tedavi yapamadık 2 senede
mucizeolsunn Hazeltm gittiğinde ne yaptı ultrasonla muayene etti mi kaç kere çağırdı bide hangi ilacı kullandın acaba kusurs bakma ilk defa böyle bişeye başlayacağız merak ediyorum cevaplarsan sevinirim 🌺
Gul616161 Hazeltm 3 saat önce test yaptım negatif :( bugün iğneyle beraber 12.gün ama erkenmi bilemedim
ssa239688 Hazeltm bende bu ay bekliyorum inşallah aynı anda öğreniriz kavuşuruz bu ay yüzümüz gülsün yeni yıla güzel haberlerle girmek nasip olsun🙏🏼🙏🏼☺️🥰