esmerella37 Ben evlendim direk kaldım 8. Haftamda kaybettim , yani ocaktan beri deniyoruz tutmadı tüplere yordum sperm düşük çıktı ilaç aldık o sıra eşime takviyeler yaptım tutmadıkça umudum kalmadı , özele gittim klomen verdi çatlatma iğnesi oldum kist oldu . Umudum kalmadı doktora dedik rahim filmi istiyoruz , bekle 3-4 ay kalacaksın dedi . Adet oldum 17. Gün tekrar oldum aman zaten kalamıyorum bu sefer bakmıycam takvime dedim zaten 2 aydır bakmıyordum . Geciktim kesin adetim gecikti olurum düşüncesindeydim 2 gün gecti eşim aldı testi yaptık çift inanmadım bile . Rabbim vereceği günü biliyor kuzum içinde bi şüphe varsa rahim filmi çektir ama bi özele git klomen tedavisi ol hormon testi yaptır eşin sperm testi versin ben eşimden dolayı kalamıyormuşum bu ayda nasip işte . Daha keseyi görmedim kanda çıktı net olarak hamileyim de diyemiyorum kese ve bebek önemli bunu diyebilmek için bakalım hayırlısı ☺️ Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda nasip eder canım benim umudunu yitirme akışına bırak bebek için birlikte olma akışına bırak kalacaksın inan buna ❤️