melkebtt Kızlar, hastanede giymek için lohusa pijamasını nerden aldınız acaba kac tane aldınız.. tesettürlü oldugum icin ona uygun bulabilcegim onerileriniz varsa yazammisiniz
Gulsummldr melkebtt ben bi sabahlıklı pijama birde sabahlıklı gecelik aldım. Trendyolda gecen gece müthiş indirim oldu. İkisi 110 gbi birşeye geldi. Umarım kalitesi iyi çıkar. Takip edersen belki yine indirime girebilir
Minnakkkk melkebtt ben lohusa sepetınden aldım canım bende tesettürlüyum uzun kollu pıjama ve sabahlıgı var uçlu set gecelık almadım almayı da düşünmüyorum gereksız gelıyor
Eeelllliiiiiifffffffff melkebtt instagramda artiscollection diye bi sayfa var ordan aldım çok kaliteli yerleri bende tesettürlüyüm ben internetten alışveriş yapmam ilk defa yaptım görüldüğü gibi de geldi
melkebtt Gulsummldr trendyola baktim fakat acik bayanlar icin vardi genelde bulamadim malesef 🙄 tesekkur ederim
goncacan melkebtt acigi kapalisi yok bence sonuçta uzun pijama alti üstünde de sabahlik var başınızı da zaten kapatiyosunuz