Melikeak01 Kızlar aranızda idrarla iponun cinsiyet belirlemesine inanıyormusunuz veya yapan oldumu idrarla ipoyu karıştırınca köpük baya kabarınca erkek kabarmayınca kız çıkıyormuş sizce doğrumu 🧐🧐🤨bende internetten gördüm
Likayolcusu Melikeak01 çok şey var ama denesemde boş olur ikiz gebelik biri kız bi erkek se 😅 boşa uğraşmış olurum
Ege1 Melikeak01 yalan valla bnde ilk gebeliğimde bir sürü şey denedim hiiiççç boşa kendini yorma canım doktora gidip öğren en güzeliiii ❤️
Melikeak01 Likayolcusu ay ğardon yanlış okumuşum da inş dilerim 2 sinden tatarsın 🤲❤️Rabbim gönlümüze göre versin inş
Melikeak01 Mavi11 ipoo çamaşır suyunun daha etkilisi domestos jel gibi ipo su gibi ve çamaşır suyundan daha etkili 😂😂😂😂
zynp33 Melikeak01 bende adana doğumluyum cnm ama Mersin’de büyüdüm oralarda meşhurdur hypo ama çok zararlı gebeler için lütfen kullanma kullanıyorsan çok ağır çünkü
MinikBrokoli Melikeak01 kullanıcı adına bakmadan direkt dedim Adanalı işte 😂😂😂 evde hiç bi şey deneme boş ver uğraşmana değmez ben de çok merak ettim ilk aylar, ve gerçek olmadığını çok duydum , vazgeçtim 😂 doktor söyledi sonra 😂