Ummu_gulsevinc 40 haftalık olduk kızım gelmek bilmiyor diğer dogumlarimda 39 da doğum yapmıştım bunuda öyle olur diye umut ediyordum ama malesef miniğim nazlaniyor normalde kız çocuğu erken doğar derler ya bu gidişle 41 i göreceğiz gibi
Oguzhanberraselina Ummu_gulsevinc ben sancı çekerken canım annemler koydu soğumhaneye alındığımda dua okudular 10 dakıkaya doğum yaptım girdiğim gibi 🌸🤲🏻
Ummu_gulsevinc Oguzhanberraselina ya ben yanlış mı yaptım acaba ağrım var diye hemen koydum suya eşim duasınıda okudu
Ummu_gulsevinc EmineDefneGokce kaç gündür sancı çekiyorum bu gün acile gittim acilma yok dedi birde bendeki sancılar nts de cikmiyor bende Meryem Ana otu nu dusani okutup koydum suya
Oguzhanberraselina Ummu_gulsevinc canım çektiğn sancılar yalancı sancı olmasın çünkü doğum sancısı farklı geçmez yani benim sancım 3 dakkada bire düşünce suya koydum annem duasını okudu üfledi dogumhaneye alındım Allah’ın izniyle hemen girip çıkmıştım ilk gebeliğim ve herşey çok hızlı ilerledi açılmam filan sancı çekerken bile hep dua ettim dua okudum nefes alıp verdim yani nst de evet bazen sancılar çıkmıyor olabiliyor benimde mesela sancı gözüküyordu ama sancım yoktu suyumu patlattı doktor öyle hızlandı süreç 🫠
yabansena Ummu_gulsevinc sudan çıkarın sancınız başlamadan koyduysanız. Sancı başladığında suya koymanız lazım. Siz sancı çekerken meryem suresi okunur doğum kolaylaşır doğum biter bitmezde otu sudan çıkarmalısınız rahminizin erken kapanması için.
Ummu_gulsevinc EmineDefneGokce bı önceki doğumum da öyle olmuştu nts de sancım çıkmıyordu ama bende bel yanması ıkınma ve kasılma siddetliydi beni eve gönderiyorlar di ağlamıştım çok ağrım var yolda doğum yaparım demiştim ebelere gel bide çatı muayenesi yapalım son kez dedi 5 santim acilmitim yarım saat içinde dogurmustum
Ummu_gulsevinc Emirsmomm bu gün gittim suni sancı vermek istemiyorum dedi doktor kendi sancinla gelirsen daha iyi olur dedi
Ummu_gulsevinc Oguzhanberraselina iki haftadır yalancı sancılarım var nolur nolmaz diyerek gittim bebegin haznede bekliyor dedi doktor çatı muayenesi yaptıktan sonra eve geldim sonra bir saat yürüyüş yaptım Meryem Ana otu nu aldım ama yolda kaldım sağ kasigima girdi çocuk bir anda bagirmamak için kendimi sıktım eve geldim duşa girdim afedersin benden çamur gibi katı bir şey gelmeye basladi
Emirsmomm Ummu_gulsevinc tabii öyle her zaman iyiydi benimki zorunlu suni sancı idi suyum erken gelmişti enfeksiyon riski ile suni sancı verilerek soğum oldu :)