-Naz- Momtheangel merhaba benim 3.hamileligim bende bizde bugun 7 haftalik olduk . yarin insallah kalp atisini duymaya gidecem insallah duyarim
mustafatma43 Momtheangel 7 haftalık bebeğim canım ben gittim cuma persembe günü ve haftaya cuma randevum var
Nmhrkl Merhaba evinde 6+1 im. Ama iki gündür kanamam oldu. Böyle birşey yaşayan oldu mu. Önceki gebeliklerinizde neler yaptınız. Doktor iğne ve fitil verdi. Tuvalet harici hareket etmek yok dedi
tubacadircier Nmhrkl kan uyuşmazlığınız varsa ondan dolayı olmuş olabilir doktorunuza sorun isterseniz bizim kan uyuşmazlığımız var 6+3 teyim kanama olursa hastaneye gelmen gerek dedi doktorum
mustafatma43 Nmhrkl suan bende aynıyım 3 gün önce lavaboyu yıkadım lavabo altındaki dolabi sildim belime bir agrı girdi kanamam başladı yaklaşık 1.2 su bardağı kan geldi
Momtheangel Nmhrkl korkma cnm bnm de kanamam olmuştu progestan kullanıyorum gerekmedikçe kalkma sağlıkla doğsun inşallah 🥰
Nmhrkl tubacadircier kan uyusmazligim yok. Bende az kan geldi. Bugün hiç gelmedi. Ben işe giderken en az bir saat yürüdüm sonrasında mecburi misafir ağırlamak zorunda kaldım yemekti evi topla derken kanamam olmuş. Bugün çok şükür hiç olmadi doktordan da rapor alıp dinlenirsem geçer
nevzatbaskomser 7+5im ben de. Bulantı için prilam kullanıyorum çok uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum 😴