Byzatsy Kuşlar 12+5 im doktorum folikasiti bıraktırdı d vitamini damla şeklinde ekmeğe 3 damla olarak tüketiyorum yeterli oluyormu acaba ??siz ne zaman bıraktınız ve hangi takviye ilacına geçtiniz
Kitapkurduuu Byzatsy ama benim folik asitim düşük olduğu için devam ettim belki herkeste bu kadar uzun sürmeyebilir
Karman34 Byzatsy 15. Haftada ocean mummy e geçtik biz yanında kan ve Demir ilacı verdi doktorum sağlık ocağıda d vitamini verdi 21.haftadayım haşa devam ediyorum hepsine
Narinsuu Byzatsy 13+3 üm doktor bitince ilacın alma dedi onun yeirne multivitamn yazdı. Demir ilacı başlattı ayrıca magnezym ve d vıt. Kullanurm
Meribiri1 Byzatsy banada 12. Haftada folik asit bıraktırdı D vitamini verdi günde 7 damla ve elenatal 2 yazmıştı onu kullanıyorum
Kitapkurduuu 18+4 deyim ben hala folik asit kullanıyorum ben son 1 tabletin kaldı o bitince yenisini alma dedi doktorum
Gulseemaa Hamileliğimin başından beri regenesis max kullanıyorum içinde folik asit ve diğer vitaminler var. 35 haftalığım doğuma kadar devam 🥰
Byzatsy Çoğu kişi folikasite devam edıyor anladığım kadarıyla bana neden bıraktırdı bir sorun olmaz inşallah
piiremsesinannesiii Byzatsy 12. Haftada bana da devam et demedi bıraktım demir ilacı ve bi tane daha vitamin ilacı kullanıyırum 18. Haftadayım neden acaba hep farklı ilaç ve farklı haftalarda bıraktırıyolar merak ettim
Byzatsy piiremsesinannesiii bende merak içindeyim herkese farklı şeyler uyguluyolar bana demir ilacı bişeyde yazmadı sadece d vitamini 3 damla
Gamzeli_bebek Ben ogrendigim gunden beri imom kullaniyorum cokta memnunum 16+4 suan demir ve d vitamini de kullaniyorum devam ediyorum folik asite
Byzatsy Gamzeli_bebek bende imom omega kullanıyodum gebelik öncesindede kullandım 1bucuk ay kadar ama cok zor içiyordum kokuyordu baya bırakacagım günü iple beklıyodum ama şimdide sadece d vitamini yeterli olmamasından şüphe ediyorum