busbussss Kızlar iyi akşamlar, son haftalarda açıklığınız kaçıncı haftalarda başladı ve süreç nasıl ilerledi kaç gün sürdü cm olarak ilerlemesi ve açılma olması için neler yaptınız teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
egeninincisii busbussss Hurma, yürüyüş, merdiven inip çıkma, squat, adaçayı, korunmasız ilişki, sıcak duş ☺️
Omay0707 egeninincisii ilişki ye ne zaman başlanmalı 36+2 yim ve sıklıgı nasıl olmalı normal dogumu kolaylaştırmak için şuan bu dediklerinizi başlamalımıyım sizce teşekkür ederim 🥰🥰
busbussss egeninincisii çok teşekkür ederim cevabınız için☺️ peki cm olarak açılma ilerlemesi ne kadar sürüyor süre olarak bilginiz var mı
egeninincisii Omay0707 İki bebeğimde de 37’den sonra sıklığını artırdım 2 - 3 günde bir gibi ☺️ bence 37’de başlayın bunlara.
egeninincisii busbussss Oğlumda 39 haftalıkken bir anda 2 cm açılmam olduğunu öğrenmiştim. Akşamına doğum yaptım. Kişiden kişiye değişiyor sanırım 🙈
busbussss egeninincisii evet bazen hızlı ilerliyormuş bazen daha yavaş hakkımızda hayırlısı olsun her şeyin inşallah sağlıkla gelsin bebişler🥰