Sulemrahkuzey Polo yaaa o kadar vahim yani benimki baya sağlam valla büyük ve kalın duruyor ikinci çocuğuma kullanıcam yine
Deryakaya1802 SedanurAydnAta biberon sabah 9.30 ya gitmeme rağmen kalmamıştı ama emzik fena değil bende aventin damaksız emziği var bi de damaklı olsun dedim hangisini alırsa 🌝
Kairem Agg0207 alçak gibi geliyor da yatak ile yükselir diye düşündüm hatta çok yüksek olmasın diyorlar Bebek hareketli olunca düşebilir diye
Elos Polo sizin şubeye gelen dandik gelmiş o zaman. Bazı ürünler yöreden yöreye fark ediyor. Bizim aldığımız gayet kaliteli
Agg0207 Kairem valla çıkıp bakmadık daha pek ama özel odasını yaptık zaten 6 ay kullanabilecegim bişey almak istiyorum bu a101den aldıgımıda gündüzleri oturma odamda kullanırım çocuk içinde uyur yada biraz büyüyünce oynar 😃
Agg0207 Kairem evet dolap aldık beşiğiyle beraber ama şifonyer almadık dolabı büyüktü zaten çekmeceleri vardı beşiğide kardeş karyolalı ve üç çekmecesi vardı şifonyere gerek duymadık
Feyzaanneadayi Küvet dışında diğer ürünleri beğenmedim nevresim takımları pamuklu yazmasına rağmen çok ince kalitesiz olduğu çok belli battaniye de aynı şekilde, küvet takımı aldım ama nasıl bir file uyacak kararsızım