BurcuY Kairem bende küvet takımını aldım ☺️ Bulamazsın diyenlerden olmucam çünkü ben arayıp buldum ☺️
Minnakkkk Prenseskuzum ben askılardan aldım ama benım dolabımın askı yerıne cok küçük geldi anlamadım kıvrım yerı girmedı ıyı kı bıtane almışım dedım
Sinemelvin Prenseskuzum Canım toplam 47lira gibi bişeydi 25 tl küvet 10 tl disney biberon sürahi ve kova net bilmiyorum
Sinemelvin Prenseskuzum Bakmadım askılara acelem vardı son kalmıştı zaten yıkama setini aldım kaçtım 😊
Prenseskuzum Minnakkkk banada arkadaşım aliyo sipariş verdim ona o yuzdn sormustum fiyati ama umarim olurlar dolaba 12 tane aldirdim cunku 😭😭 ama ck tatlilar ❤😍
Minnakkkk Prenseskuzum evet cok güzeller ama benım dolabıma malasef olmadı tepede kaldı degısık bısey oldu yanı 😀
MomBse Kairem ben aldım küvet seti polar battaniye zıbın seti gecelik biberon emzik aldım aslında avent düşünüyordum yine de dursun diye bunları da aldım heves 😊
Kairem Agg0207 kurunca yazar Mısınız bunun içine yatak alınacak bir de kenarlarına korkuluk yaptırın diyorlar epey pahalıya patladı uygun derken 😐