Bsseher Kızlar 38+6dayım normal doğum istiyorum. Normal doğum için yaptığınız önerdiğiniz bişeyler var mı?
Kubrabyrmm Bsseher valla genelde bol bol kendilerini yoruyorlar yürüyüş avm alışveriş misafirliğe gitmek gibi 😂😂 garip bir şekilde bunları yapan ertesi gün doğuma gidiyor 😂😂
Ayse_Nuryusuf01 Bsseher hurma , ananas , doğumu kolaylaştıran egzersizler , yürüyüş merdiven inip çıkmak bunları öneriyorlar hepsini de yapıyorum ama gelen giden yok birde adaçayı diyorlar hiç denemedim faydası olurmu bilmiyorum
asuyalin Bsseher adı üstünde vücut kendini bunun için hazırlar zaten, normal olduğu için ekstra bişey yapmanıza gerek yok. Geleceği varsa her türlü geliyorlar, yolda sıkıntı 12 saat sancı çek hiç bir önemi yok. 😃
Nurdeman Yürüyüş merdiven çıkma pilates topu egzersizleri hurma ada çayı yapıyorum bebek hala kanala girmedi 😕
Bsseher Nurdeman bende yürüyüş merdiven çıkma hurma hepsini yapıyorum ama ada çayını duymamıştım onu da yapayım bari. Doğum pozisyonunda bekliyor pek gelecek gibi değil şu an için doktorumuz öyle söyledi 😕
Bsseher Ayse_Nuryusuf01 bende şimdi ada çayına başlayacağım senin kaç günün kaldı inşallah normal doğumla sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi 🥹