ZynpKara 8 günlük bebişim var arkadaşlar hem mama veriyorum hem anne sütü doymuyor sürekli ağzı kuş gibi açık sağa sola kafa çeviriyor napcağmı şaşırdım 2 Mac 3 saatte bir emziriyorum memedede kalıyor Kafayı yicem
Tuntun ZynpKara canım yeni doğanlar 2 saatte bir acıkıyor hatta bazen daha erken oluyor acıkması. Bol bol emzireceksin inşallah ❤️
Nuraaaa ZynpKara Kuzum hiç yorma kendini sabahdan akşama kadar memede tut çekiliyim demez o şuan hem sana sevgine ve açlık dolayı ile emmeye ihtiyaçı var ama sabahdan akşama kadar da olsa o ağzı hep açık olur 😃
ZynpKara Nuraaaa kuş gibi sağ sola açık aranıyor hep 40 cc lik mama veriyorum mamadan sonra bidaha kuş gibi ağzı açık 🤣
Itsmymom Benimde 15 günlük bebeğim var ve iki günlükken sarılık oldu sonra sütüm yetmiyor diye mamaya başladım ama doktor dediki eğer günde 5 tane dolu dolu çişli bezi oluyorsa doyuyordur dedi
ZynpKara Itsmymom bizde 1 gün yattık sarılıktan çok üzüldüm heralde sütüm azaldı o gün gelmedi bugün taburcu oldu mutluluktan sütüm alıştı hep
Nuraaaa ZynpKara istediğin kadar besle kuzum onun sana ihtiyacı plduğu için öyle diyorum ya sabahdan akşama kadar besle 1 dk dursun yine aynı olur fazla besleme sonucu kusmalar olur o zamanda korkarsın bebeğim sütü mamaya kusuyor diye bebek yarayanı alır yaramayanı çıkarır hiç endişe etme 😃