nilayakinci Bugün kontrolüm vardı tetanoz aşımıda oldum kolum da biraz ağrıyor, idrar tahlilimde lökosit 8 çıktı ilaç yan etki yapıyormuş sanırım kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Shrbnkrdi nilayakinci merhabalar bende bu ilacı kullandım hatta üç kere ilkinde etki etmişti ama sonrasında enfeksiyon tekrar ettiği için hiç bir faydası olmadı
kbralya01 nilayakinci benim 18 hastalıkken lökosit oranım 44 çıkmıştı bu ilacı kullandığımda ilk çok rahatlamıştım belirtilerim geçmişti yani ilacı güvenle içebilirsiniz bi sıkıntı yaratmıyor hiç aksine beni çok rahatlatmıştı
Gulnur nilayakinci dün gece kullandım ne yan etkisi yapıyormuş merak ettim iki hamilelgimdede kullandım sadece midem bulandı tadından başka bişey yok rahat ol iç
Ays8 1 kerelik kullanılacak şase diye biliyorum. Gecen hafta ben de kullandım enfeksiyondan dolayı, herhangi bir yan etki yaşamadım. Yatmadan önce tuvalete çıkıp öyle içtim 1 bardak suyla
semanur0456 nilayakinci ahh ahh malesef aynı sorundan bende muzdarip ‘im :( 4 aylık gebeyim idrarım da enfeksiyon cıktı bebeğime enfeksiyondan dolayı bişey olur diye korkuyorum :(
nilayakinci Gulnur burdaki birkaç posta denk gelmiştim ondan sordum, bende de yan etki yapmadı içtim sonra da uyudum 😂😂