Kader0023 Kızlar Kanamam sonrası düşük tehlikem oldu 2 gün hastanede yattım çıktıktan snra progestana devam ettm doktorum kullanmayı bırakabilirsn dedi ama iki gün sonra yne damla şeklinde kanamam oldu şimdi korkmalımıym
fatiss Kader0023 korkma varsa o fitilden koy sabaha doktora git eger imkanin varsa simdi git ama korkma
birminnosannesi_ Kader0023 bence acilen gidin kanama bu ya kötü birşey olsa? Ben olsam duramam yani acilden falan giriş yaparım
Selmos- Kader0023 benm hamilelik başından beri kanamam oluyor düzenli diyebilirim hemde …progestanlar iğneler hepsini yaşadım 13 kaldı hala kanama var kesede olmadığı için sorun yaşamadık şükür …ama tabi herkes bir olmaz yarın acile gidin devam ederse
Kader0023 fatiss normalde ağızdan alıyorfm ama bu defa vajinal kullandm öyle daha etkiliymiş dedi doktor
Kader0023 birminnosannesi_ Şuan gitme imkanım yok damla şeklnde geldi yazdm doktoruma sabah cevap verir baltım yne gelirse gidicem ama
fatiss Kader0023 iyi yapmissiniz vajinal alarak doktora ulasma imkaninizin olmasi cok iyi o zaten yonlendirir sizi benimde 16 haftama kadar hep oldu vajinal fayda etti bana da
Anneadayiozlem Kader0023 kanama önceki gibimyidi yoksa rengi koyulaşmış yada pıhtı gibimyidi genelde öyle olunca önceden olan kanamanın kalıntıları olabiliyor diye duymuştum
Kader0023 Anneadayiozlem normal damla kanamaydı şimdi doktorla konuştm dedi bazen düşük tehlike devamı bazende yerleşme kanaması olabiliyor progestana devam et tekrar olursa gel dedi
Anneadayiozlem Kader0023 evet bende o yzüden dedim yerleşme kanaması tarzında oldumu beklemiş kan oluyor
yusmer04 Selmos- benim de kese dışında var kanama alanı oda mi riskli oluyo acaba 12 haftalık oldu hâlâ aynı geçmiyo kanamalr
Selmos- yusmer04 doktorun ne diyor kese dışındaysa korkma inşallah bişi olmaz herkes te farklı şeyler yaşanıyor çünkü yanlış yönlendirmek istemem..dediğim gibi benm doğuma 12 gün kaldı hala kanamam oluyor
yusmer04 Selmos- bende aynı canım gebeligimin başından beri kanamam var 12 haftalık oldu geçecek diye bekliyorum bakalım inşallah