EcemUgur01 aselirmak3406 Ay canım aynı durumdayız şuan 🤭 oğlum 16 aylıo 4+6 haftalık hamileyim bende 😂 senin doğumda oğlunla aynı haftaya denk geliyor demek ki benim ki gibi
aselirmak3406 EcemUgur01 ben bilerek bu zamanı şeçtim oğlumla bir büyüsünler diye çok şükür rabim verdi Allah kuçağımıza almayı nasip etsin 😊
Cookiee Yenigelin5206 Bence yaş aralığı iyi , benimde oğlum 3,5 yaşında 8 aylık hamileyim. Çok şükür oğlum söz dinliyor yaramaz bi çocuk değil kardeşi olacağı içinde çok heyecanlı bakalım doğunca nasıl olacak :)
Yenigelin5206 Cookiee ay ne güzel oğlum seviniyo kardeş için çok sıkılıyodu ama çok hareketli işte bakalım nolcak
Ege1 Yenigelin5206 bnce bu durum çocuktan çocuğa değişiyor. Bizimde 3 yaş var ben zorlandım psikolojik olarak ama çocuklar çabuk kaynaştı şükğr
Lavantakokusu64 Yenigelin5206 aralari yaş olarak iyi, benim oğlum 5 yaşında kızımız doğasıya 5.5 yaş olacak aralarinda ama sene girdiği için 6 yaş olmuş olacak.. sağlıkla gelsin minnaklar♡
Kubradmrtnc Yenigelin5206 benimde oğlum şuan 3 bucuk yaşında ocakta doğum Allahın izniyle 34 haftalık bence ideal tabi sizin de buna hazır olmanız lazın ilgilenecek olan sizsiniz ☺️
Yenigelin5206 Kubradmrtnc hazırim ama bı yanimda korkuyor tabi oğlum ne tepki vericek kabul edicekmi inşallah herşey güzel olur
Annecim58 Yenigelin5206 Benim oğlum 3 yasinda 14 haftalıgim doğuma kadar 3.5 oluyor oğlum çok heyecanlı anlatıyorum kardeş gelince böyle söyle yaparız uyuturuz diye alıştiriyorum çok seviniyor gelip öpüyor gôbüşümü Kuzum benim ♥️♥️
Yenigelin5206 Annecim58 ayy ne güzel oylw anlatınca benim oğlumda çok merak ediyo hadi gelsin diyo inşallah anlaşırlar
Sevim166 Benim oğlum 11 aylık 19 haftalık hamileyim 😀 rabbim yardım eder diyorum başka bişey demiyorum 😂
Annecim58 Yenigelin5206 evet canim inşallah benimde tek isteğim çabuk alışması iyi iki erkek kardeş olmaları ♥️
Merveerva Yenigelin5206 kızım 14 aylık ve 13 haftalık hamileyim🤭 gayet iyi bence yaş araliginiz sağlıkla kavuşun
Prensesannesi96 Kızım tam 2 yasndq 3 aylık hamileyim ❤️ bence zor olacak aama kazayla olmasa daha düşünmüyorum asırı zor geçiyor bulantı kusmaadan bi anda rahata ererim diyorum inşallah ☺️ nasip her zamanlama iyi bence ☺️☺️
meva_asil_moms Yenigelin5206 kıZım şuan 30 aylık 16 haftalık hamileyim doğduğunda(cinsiyetimiz belli değil) kızım da 35 aylık olacak
Didemahsen Yenigelin5206 valla benimde kızım çok istedi aşırı bi kardes sevgisi vardi milletin bebesini sevene kadar kendi kardesini sevsin dedim ayni senin gibi yani bizimki 3 sene sonra 6 ayda anca tutturduk 😀😀😀