Tubiti 37+5 haftamdayım. Doğum kolaylaşsın diye sürekli yürüme,squat ve pilates yapıyorum. Bi kaç gündür vajinanın üst kısmında hafif ağrı gibi oluyor. İç kısmına doğru hissetmiyorum ama. Sizlerde yaşadınız mı bu durumu
Mevianne Tubiti merhaba bende 37+4 bende de aynı ağrı var özellikle biraz hareket edince daha çok oluyor
Tubiti Mevianne aynen ayakta hareket halinde iken oluyor bu durum. Otururken sıkıntı Yok. Kontrolüm salı günü. Merak ettim bende başka yaşayan var mı diye. Acaba bebek kanala mı giriyor öyle olunca bilginiz var mı
Mevianne Tubiti benim bi kaç haftadır öyle onunla ilgisi yok yani en son zaten başı kanalda demişti doktor sadece biraz daha ilerlemesi gerekiyor demişti. Benimde kontrolüm salı günü bakalım ne diyecek doktor ☺️
Mevianne Tubiti bende öyle 🥲 her gece uyandığımda yokluyorum ama tık yok nişanda daha gelmedi henüz 🙈 inşallah gecikmeden sağlıkla kolaylıkla gelirler 🤲
Tubiti Mevianne inşallah yaa. Bende de henüz hiç belirti yok. Hurma yiyorum, ahududu çayı içiyorum. Egzersizler vs de yapıyorum hala bi etkileşim yok 🤦 salı günü ilk kez çatı muayenesi olcam. Bakalım o nasıl olacak
Mevianne Tubiti ben geçen hafta olmuştum hiç korkmayın herkes çok abartıyor girince bu muymuş diyeceksiniz ☺️