Deniz2961 Kızlar 25 gunluk bebegın var ev dogalgaz uyurken hırlıyır tam uykuya dalamıyor odadaki nem kurudugu İcın olabılır mü sızın onerınız yda cozumu ne nem makinesimi alsam
elifiii Deniz2961 odadaki nem % kac once onu belirleyin. Petek uzerine asmali su kaplari var onlarla odasini nemlendirebilirsiniz. Hirilti onemli birsey alerjide olabilir, dr daha iyi bilir ne yapmaniz gerektigini. gecmis olsun.
elifiii Deniz2961 nem olceriniz var mi? nemi kac olcuyorsunuz? nem makineleri sicak/ soguk buhar verir, bazi doktorlar onermiyor her cocuga iyi gelmeyebiliyor. yine de siz bilirsiniz tabi..
Chan Deniz2961 odayı nemlendirenler olarak marka bilmiyorum. Geçen arkadaşımda görmüştüm aynı sorundan müzdarip olarak almıştı ama hiç markasına bakmadım. Yeğenlerim aşırı alerjik olduğu için yengem Omron hava nemlendiricisi kullanıyor ama o doktor reçeteli ilaçla.
Luna Wewell marka bir nem makinası aldık biz henüz bebek doğmadı ama benim astımım olduğu için kuru hava rahatsız ediyodu gayet memnunuz ve saatini ayarlıyoruz %35e sabitliyoruz nem oranını da iyi oldu, tabi bunun için ayrıca nem ölçerde alınması lazım