GamzeCan Merve95 ya bi açıdan öyle öğrenip bütün hamileliğini kötü geçiriyorsun. Ama hersey bilinmeli bence 🤷🏻♀️ Herkesin kendi fikri tabiki.
Msalbyrk Cansuercan benm de cevremde cok oldu öyle ama insan Yine de düşünmeden edemiyor yinede içime su serptin sagolasn☺
Zeynp Thekaraman down sendrom testi bu yaptıracağınız Ancak bir tedavisi Yok Sadece var mı bu sendrom yok mu onu öğreniyorsunuz Ona göre bi karar verip ya gebeliğe devam ediyorsunuz Ya sonlandırıyorsunuz
F1903 Ben yaptirmadim canim, doktorum özelde oldugundan istemedgimi söyledim sadece ense kalinligni soyledi bana, gerek yok o kdar stres yasamaya cunku sonuclar cok guvenilir olmuyo .. 😊
ftmnrt Cansuercan patoloji sonucu temiz cıkan arkadasınızın üzüntüsünü düşünemiyorum 😔 eğer her kosulda bebeğe sahip cıkmayı düsünüyosak bu testi yaptırıp kendimizi üzmenin anlamı yok sanırım, zaten kendini hazırlarsın diyenler icin detaylı ultrasonda ne var ne yoksa cıkıyor.
Cansuercan ftmnrt kesinlikle katılıyorumm bazı doktorlar bu konuda gereksiz ısrarcı hem yuzde yuz sonuc vermez diyorsun niye yaptiriyorum ozaman gereksiz.
B-P-R Msalbyrk Hayır Tabikide Aldırmam. zaten kafama Küçücük birşeyi Bile Takan Biriyim hiç Girmiyim ben O Konulara Teşekür ederim ❤️
Thekaraman Verdiğiniz tüm güzel bilgiler için teşekkür ederim anneler ☺️ Öncelikle bu testte anladığım kadarıyla sadece sorun olup olmadığı ve bir sorun olduğu zaman da aldırıp aldırmamakla ilgili. Çünkü bu test sonucunda müdahale edilecek herhangi bir durum söz konusu olmuyor. Düşünsenize içinizde kalbi pır pır atan bir canlı var iyiyse benim kötüyse olmasın gibi bir düşünceye sahip olamam rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse o olur. Sağlıklı doğar bir ateşlenme ile büyük hastalıklar da yaşayabilirler rabbim sağlık sıhhat versin hepiniz kendinize çok iyi bakın onlar rabbimizin emaneti bize ☺️💜😘😍