Kadriyeeren203 32+4te gittim kontrole 1800dü kilosu bana az gibi geldi acaba normal mi? Bu arada her gece yatmadan mutlaka muz yiyiyorum 😇🥰
1Gunes Kadriyeeren203 muz geceleri yenilince kabız yapmıyor mu ? Bende öyle bi sorun varda bu sebeple sordum.
Kirmizibalik1 Ben sut icemem yumurtayada alerjim var. 🤣 Kefir anneme yaptiriyordum simdi hazir aliyorum surekli icerim. Ama su iki gundur acccayip ayran icesim var her gece koca bardak ayran iciyorum🤔🥴😋
1234__ KumsAlyaa bende 22+4 üm benim miniğim 480 gram ve doktorum gayet sağlıklı dedi millet niye bu kadar kiloya takmış ki:) ne kadar şişkoysa bi bebek doğurmak o kadar zor olur🤣🤣🤣zaten dışarıda kilo alır
KumsAlyaa 1234__ haklısın da canım normal olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun bende başka şey istemiyorum haftasında olsun bana yeter 🤲🏻🧿🌹
Kirmizibalik1 1Gunes ic ic sutten faydali yogurt zaten. Ay cok guzel bisey ayran yaa, bardagi opesim geliyor bazen, fazla istah aninda aldhskwjf
MinikBrokoli 1Gunes ayy herkes süt yazınca , sütü dolaba koymayı unutmuştum sayenizde gittim koydum 🙏🏻😂😂😂
Tugce_ayan Bnde süt yada Beypazarı maden suyu içiyorum . Düzenli içildiğinde iyi geliyor. Benim bebeğimde 27+4 1120 kilomuz boyumuzda 35 cm 🙏☺️
1Gunes Momsy410 benim demir ilacım sabah ac karnına o yüzden gün boyu tüm ilaçları alıyorum rahat oluyor öyle