1Gunes Ben 27+1 oldum her akşam muhakkak süt veya kefir icip öyle uyumaya çalışıyorum. Bebeğim de kilo alsın diye siz neler tüketiyorsunuz.
KumsAlyaa 1Gunes ben kahvaltı da 1 bardak süt içiyorum etkili olur mu acaba kefir içemiyorum hiç akşamları içemiyorum süt çünkü akşam yatmadan kan ilacını içiyorum sabah içtiğim sütte etkilidir elbet
KumsAlyaa A_syma Hem magnezyum takviyesi alıyorum hem maden suyu içiyorum canım ama sabaha kadar bacak ağrım geçmiyor
1Gunes A_syma ben magnezyum kullanıyorum çok şükür mide yanmam da yok ama bebeğe kilo olur düşüncesi ile 1 er saat arayla yatmadan hem kefir hem süt içmeye çalışıyorum
1Gunes KumsAlyaa etkilidir tabiki ama ben hem rahat uyumak adına hemde bebeğe gider düşüncesi ile uyumadan içiyorum
A_syma KumsAlyaa Kac haftaliksiniz. Son haftalardaysaniz normal aslinda. Yine doktora soyleyin. Ben magnezyum kullanmiyorum. Agrim oluyor aslinda ama dayanilmaz derece degilse doktorum pek onermiyorum dedi.
12erdem KumsAlyaa Bende bacak ağrımdan kıvranıyorum ama bacagını bu bacak bantlarıyla sıkıca sar eger at kestane kremi varsa onu sürüp gerçekten tek rahatlatan o oluyor.
1Gunes Tubatgn bebeğe kilo da yapar diye düşünüyorum inşallah doktorumuza gidene kadar 1.5 kilo oluruz 30. Haftada kontrolüm.
KumsAlyaa A_syma Benimki kalsiyum magnezyum çinko filan karışık bir multivitamin tek başına magnezyum değil canım 23 haftadayım ama bacak ağrım var özellikle sabah ezanından sonra çok oluyor
1Gunes A_syma inşallah kuzum kefir cidden güzel yani gaz sorununuz var ise laktozsuz alın ben öyle yapıyorum.
1Gunes hayalperest2310 günlük muhakkak tüketmek lazımmış kefir yoğurt süt yada bebeğin gelişinde etkisi varmış.